23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Besøg vores maskinunivers fysisk eller virtuelt !

Har du brug for en ny maskine her og nu. Kapema sikrer hurtig og effektiv levering af maskiner !

Efter Corona-krisen vurderer vi, at der er flere der ønsker at være uafhængige af at skulle have produktion over landegrænser, specielt når det er et nøgleprodukt for processen i produktionen. Derfor har vi også valgt at fokusere på lagerhold af de maskiner, som er mest anvendt i traditionelle produktioner i metalindustrien. På den måde kan vi garantere kunden hurtig levering, og en god service i form af fremvisning og afprøvning af maskinen hos Kapema i Thisted.

Derudover har vi mulighed for at lave en video-præsentation af den specifikke maskine, som kunden ønsker yderligere information omkring.

Avancerede CNC-maskiner står side om side med de konventionelle maskiner i Kapema’s showroom. Vi ønsker løbende at opretholde et bredt spektrum af maskiner på vores lager, så vi kan levere hurtigt og effektivt til forskellige behov og forskellige typer af produktioner.

På det miljømæssige og sundhedsmæssige plan udvikler tingene sig hurtigt, så det er vigtigt at være fremsynet og omstillingsparat, og ikke mindst at være klar med en god og professionel service.

Samfundet er i en rivende udvikling hvor tingene ændrer sig fra dag til dag. Det er derfor af uvurderlig betydning for den enkelte virksomhed at følge med og være på forkant. Hos Kapema er vi altid klar med den nyeste teknologi og den optimale rådgivning omkring investeringer i produktionsapparatet.

På Kapema’s hjemmeside kan man se vores produktkatalog med lagermaskiner:  www.kapema.dk

Det er også muligt at se maskinerne i vores mange videoer på Kapema's youtube-kanal..

Vi er klar mht. fremvisning af maskiner, men også med fremsendelse af tilbudsmateriale og videoer, og glæder os til at høre fra dig.

Kapema A/S
Vilhelmsborgvej 16A
7700 Thisted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28151489
P nummer: 1010915240

Kontaktperson

Kristian Mortensen
Direktør
+45 24488215 ksm@kapema.dk

Send til en kollega

0.047