23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danmarks mest solgte fordelerrør produceres af os!

Vidste du, at det mest solgte fordelerrør i Danmark, er designet og produceret af Gottfred Petersen i Middelfart? Det er faktisk også et af vores mest sælgende VVS-produkter til grossisterne. Læs med ...

- Vores fordelerrør er ydermere det første af sin slags, der blev godkendt til drikkevand, fortæller Susan-Ann Sundgaard, som er Key Account i vores VVS-afdeling hos Gottfred Petersen A/S.

En anerkendelse, der sikrer dig, at det vand, vores rør fordeler, kun indeholder de værdier, dansk lovgivning har sat. Ydermere er fordelerrøret VA-godkendt og altså din garanti for, at det opfylder samtlige krav og er et sikkert køb.

Og for at hjælpe dig med at mindske dit varmetab, dit energiforbrug og generelle forbrug af varmt vand har vi også produceret en serie af isoleringskapper til vores fordelerrør.

Det betyder, at det varme vand, du får fra din varmtvandsbeholder eller varmeveksler ikke taber temperatur på sin vej til dit køkken, bad eller bryggers, når dine fordelerrør er isolerede på lige fod med de rør, der løber i dit gulv og i dine vægge.

HAR DU LYST TIL EN SNAK?
Giver du et kald, vil jeg meget gerne fortælle dig mere om GP fordelerrør, om vores isoleringskapper og de mange andre spændende VVS-produkter, vi har i sortimentet.

Jeg glæder mig til at tale med dig!

Susan-Ann Sundgaard

T: +45 6341 1228
M: +45 6095 9373
sas@gottfred.dk

Gottfred Petersen A/S
Langelandsvej 15
5000 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15013788
P nummer: 1000845355

Kontaktperson

Ulrik Mogensen
Salgschef
+45 6341 1232 umo@gottfred.dk

Send til en kollega

0.031