23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi kan noget, andre ikke kan!!

Og vi fortæller gerne om det.

Køber du Flex Trims unikke slibeprodukter, er du også sikker på at modtage professionel rådgivning fra en af vores teknikere både før og efter købet.

Vi sætter en ære i at finde den korrekte slibeløsning til dig, så vi er sikre på, at vi løser din slibeopgave til UG.

Vi har flere forskellige muligheder for at løse din slibeopgave:

Besøg hos kunden

Vi kan besøge din produktion og se, hvordan pudseprocessen fungerer på nuværende tidspunkt. Inden besøget har vi en god og konstruktiv dialog med kunden, hvor vi sammen finder frem til, hvad opgaven indebærer. Ud fra denne dialog pakker vi bilen med det påkrævede udstyr og tager afsted.

Vores tekniker har stor viden indenfor produktionsflow og kan derfor ofte også hjælpe med opstilling af de produktionsmaskiner, som har forbindelse til slibeprocessen. Dette er bestemt ikke et krav, blot en mulighed.

Online ”besøg”

En anden mulighed, som vi benytter meget, og som er endnu mere ”up to date” i disse Corona-tider er online tests, hvor vi tager en snak over telefonen og finder ud af, hvilke ønsker og præferencer du måtte have. Er der bestemte mål, vi skal nå, f.eks. kun slibning af kanter, afgratning osv.

Efter vores samtale sender du dine testemner til os, hvorefter vi udfører diverse tests på vores pudsemaskiner. Vi filmer hele pudseprocessen og transmitterer gerne live til dig, hvilket også giver dig mulighed for at stille diverse spørgsmål.

Når begge parter er tilfredse med slibningen, returnerer vi testemnet til dig, så du kan se og føle den perfekte overflade.

Showroom

Vi elsker også at have gæster i huset, så man er selvfølgelig også velkommen til selv at deltage i test-slibningen. Ved selv at deltage har du også mulighed for at se, hvilke andre spændende muligheder vi har – f.eks. hvordan robotter kan inddrages i slibeprocessen.

Mange kunder nyder at besøge vores hovedkontor i Danmark, men vi har også mulighed for at tilbyde vores internationale kunder et besøg i vores showroom/testcenter i Hamm i Tyskland, hvor vores tyske tekniker altid står til rådighed.

Vores tyske afdeling ligger tæt på en stor internationale lufthavn, hvilket gør stedet let tilgængeligt.

Som I kan se, er der mange muligheder, og vi sidder klar og glæder os til at hjælpe jer.

Og, husk, at vi godt ved, at slibning kan være kedeligt, dyrt, hårdt og svært, så derfor drejer det sig om at gøre det så effektivt som muligt  -  ”Work smarter not harder”.  

Flex-Trim A/S
Hedelund 28, Glyngøre
7870 Roslev
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24210944
P nummer: 1007269001

Kontaktperson

Anne Bjerre Larsen
Direktør
+45 96763426 abl@flex-trim.com

Send til en kollega

0.062