23948sdkhjf

Dansk produktion af støbte designemner i høj kvalitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Gravlund Industrigummi producerer emner i gummi til et bredt udsnit af danske designvirksomheder

Danske designprodukter er kendt for unik funktionalitet og høj kvalitet. Vi producerer emner efter ordre i teknisk gummi til et bredt udsnit af danske designvirksomheder, som ønsker fleksibilitet, kvalitet og service fra deres leverandører. Vi bidrager til æstetikken og funktionaliteten af slutproduktet med vores viden om gummiets egenskaber.

Prototyper i forskellige varianter

Som en del af udviklingsprocessen leverer vi altid prototyper til godkendelse, før en egentlig produktion startes op. Vi kan tilbyde prototyperne i forskellige gummivarianter, så det færdige produkt får den helt rigtige finish, som var tiltænkt i designfasen. Egne produktionsfaciliteter ved København muliggør hurtig tilpasning og afprøvning af forskellige varianter, da der er kort vej fra idé til produktion. Til designvirksomheder producerer vi typisk i farvet gummi i henhold til en RAL-kode. Et emne kan således bestilles og produceres i forskellige farvevarianter i små og store seriestørrelser.

Vi tilbyder endvidere at varetage den totale leverance inkl. indkøb af eventuelle metaldele og emballage, så produkterne leveres klar til distribution i butikkerne. Ingen ordrestørrelse er for lille, men vi har også kapacitet til store produktioner.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne, enten på telefon 4466 9830 eller på email info@gravlund.dk - vedhæft gerne en skitse, en tegning, et foto e.lign.

 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 6. år i træk den højeste kreditrating, AAA.

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.094