23948sdkhjf

Høj fleksibilitet med modulopbygget endestop

| Medlemsnyhed | Indrykket af BERNSTEIN A/S

Endestop-serie tilbyder en holdbar og pålidelig løsning til sikkerhed og overvågning i den industrielle sektor.

IN65 og IN62 er en serie endestop opbygget med standarddimensioner og i henhold til DIN EN 50047. Dette, samt rækken af mulige kontaktsæt og aktuatorer gør serien anvendelig i næsten enhver industriel applikation, idet de tilbyder mange forskellige kombinationsmuligheder.

Det helt specielle ved denne serie endestop er deres modulopbygning. Modulopbygningen sikrer høj fleksibilitet, reducerer lageromkostninger og giver mulighed for skræddersyede løsninger – tilpasset det aktuelle behov. Derudover er det vigtigt at nævne, at en af fordelene ved IN65-serien er, at positionering, rotering og udskiftning af aktuatorer kan ske uden brug af værktøj.

Metalbeslaget sikrer en robust montering og giver endestop-kontakterne de økonomiske fordele ved et hus i kunststof og de robuste fordele ved et beslag i metal.

Serien er som standard lavet til sikker drift ved lav strøm helt ned til 1 mA. Serien har beskyttelsesklassificeringerne IP66 og IP67 og holder til mere end 30 millioner driftsgange. Serien kan bruges til overvågning af sikkerhedsporte, skydedøre og luger, positionsovervågning af bevægelige dele og rulledøre, samt slutpositionskontrol af komponenter i den industrielle branche.


IN65 og IN62 katalog: Klik her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BERNSTEIN A/S

Sindalsvej 30
8240 Risskov
Danmark
BERNSTEIN A/S

Billeder & videoer

IN65 modulopbygget endestop

Send til en kollega

0.078