23948sdkhjf

Modulopbyggede ATEX-drev - beskyttelse mod gas og støv

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nord Drivesystems A/S

Som certificeret producent har NORD DRIVESYSTEMS årtiers erfaring med eksplosionssikring for drevteknik. Eksplosionssikre drev fra NORD arbejder i næsten alle brancher i industrien.

Siden 2003 har NORD DRIVESYSTEMS haft standardiserede ATEX-drevløsninger såsom støv- eller gaseksplosionssikre motorer , gear og elektronisk drevteknik for zone 1, 2, 21 eller 22 i sin produktportefølje. Baseret på de applikationsspecifikke krav leverer drevspecialisten individuelle løsninger med design og udstyr fra et modulært system.

De i henhold til EU-direktiv 2014/34/EU og IEC Ex perfekt konfigurerede drevsystemer er kendetegnet ved en høj grad af fleksibilitet. Således kan motorerne som tilvalg dimensioneres til omformerdrift, der er en udbygningsmulighed via IEC- eller Nema cylinder, og der er også mulighed for direkte montering af motoren på gearet. Afhængig af Ex-zonen kan forskelligt ekstraudstyr, f.eks. eksterne blæsere, tilbageløbsspærrer eller bremser, integreres.

NORD tilbyder systemer til omgivelsestemperaturer op til +60 °C og på anmodning en kombineret støv-/gaseksplosionssikring. Alle eksplosionssikre drevløsninger er tilgængelige over hele verden med dokumentation på flere end 20 sprog.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nord Drivesystems A/S

Kliplev Erhvervspark 28
6200 Aabenraa
Danmark
Nord Drivesystems A/S

Send til en kollega

0.078