23948sdkhjf

Lang erfaring som leverandør til medicoteknik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lesjöfors A/S

I Lesjöfors-koncernen er der flere selskaber, der har mange års erfaring i at levere komponenter til den medicotekniske branche. Nedenfor er nogle eksempler på fjederprodukter, vi leverer til denne nu højaktuelle branche.

Stor efterspørgsel efter emner til medicoteknik

European Springs & Pressings i Storbritannien er en af de virksomheder, der producerer emner til det medicotekniske område. Virksomheden leverer blandt andet emner til respiratorer, kanyler, patientsenge og elektroniske komponenter, der anvendes i sundhedsvæsenet.

- Vi har udviklet specialværktøj og produceret medicinske emner til sundhedssektoren i årtier, men vi har aldrig før oplevet en så stor efterspørgsel som nu. Vi har omstillet dele af produktionen for at klare efterspørgslen. Nogle af vores højhastighedsmaskiner kører på højtryk og kan producere op til fem millioner fjedre i timen. Vi er meget glade for, at vi kan gøre vores til at hjælpe det hårdt belastede sundhedsvæsen, siger Stuart McSheehy, direktør for European Springs & Pressings i London.

 Nogle af de løsninger, Lesjöfors tilbyder, er medicinske fjedre til forskellige applikationer i kroppen, såsom pacemakere, en forbedret nålebeskyttet kanyle, et specialfremstillet trådemne, der letter sygeplejen, samt teknologi, der måler sundhedsdata fra patientens hjem.

 Opfylder høje krav til renlighed og hygiejne

De Lesjöfors-selskaber, der fremstiller emner til medicotekniske virksomheder eller medicinalvirksomheder, opfylder alle de højeste krav til renhed med hensyn til produkter og produktionsmiljø. Vi kan levere, fordi vi har salgskontorer og produktionsanlæg til medicotekniske komponenter i mange lande rundt om i verden.

 Kontakt os vedrørende forespørgsler om medicoteknik

Lesjöfors har naturligvis kontakt til mange medicotekniske virksomheder og møder mange kunder på specialmesser som eksempelvis Medtec Ireland. Vi har dog kapacitet til at levere meget mere til denne branche, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for fjedre, gasfjedre, udstansede emner eller pressede emner.Henvend dig til din sædvanlige kontaktperson, eller udfyld formularen. Så kontakter vi dig hurtigst muligt vedrørende din forespørgsel. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lesjöfors A/S

Ringager 9-11
2605 Brøndby
Danmark
Lesjöfors A/S

Send til en kollega

0.063