23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flere specialister til gevindboring i rustfrit stål

High-performance-tappen GARANT Master Tap INOX kan fra dags dato fås i nye størrelser, med ekstra længde og til yderligere gevindnormer.

Hoffmann Group, Europas førende systemleverandør af kvalitetsværktøj, har suppleret deres produktfamilie ‚GARANT Master Tap‘ med yderligere high-performance-tapper til  processikker gevindskæring i rustfrit og højlegeret stål. Snittappen GARANT Master Tap INOX står nu til rådighed for gevinddiametre fra M1,6 til M24 og med ekstra længde og kan udover gevindenormerne M, MF og G (BSPP) for første gang opfylde normerne UNC og UNF No.2 til 1“. De nye værktøjer kan fra dags dato bestilles via eShoppen www.hoffmann-group.com samt fra den 1. august via kataloget 2020/2021.

GARANT Master Tap INOX egner sig til fremstilling af gennemgangs- og bundhulsgevind med en tolerance på 6GX. Som alle værktøjer fra produktfamilien GARANT Master Tap giver den højeste processikkerhed, ydelsesevne og holdbarhed. For en speciel skærekantgeometri sørger for ensartet spiraliserede spåner, som transporteres målrettet ved hjælp af optimerede spånrum. Specielt konstruerede tandrygge skærer spånerne af, gør spånroden glat og forhindrer, at der opstår vikkelspåner.

Til den processikre gevindbearbejdning i rustfrit og højlegeret stål blev skærekanterne på GARANT Master Tap INOX ekstra afrundet. Derfor knækker de ikke og værktøjet slides ensartet. Et slidstærkt HSS-E-PM-skæremateriale og en  friktionssvag TiAlN multilayer-belægning beskytter mod for tidligt slid.

 Takket være den udvidede produktpalette står der nu endnu flere værktøjer til rådighed for professionelle anvendere til den processikre gevindbearbejdning i rust- og syrebestandigt stål. Anvendere, der desuden ofte skal bearbejde materialer som forskelligt stål, aluminium, messing og støbejern, kan alternativt bruge universalsnittappen ‚GARANT Master Tap‘. Denne opnår selv i duktile kobberlegeringer præcise resultater uden aksialaffald og gør hyppigt værktøjsskift overflødigt.

Produktfamilien ‚GARANT Master‘ blev 2015 skabt af Hoffmann Group, med målet at gøre high-performance-spåntagningen endnu mere produktiv med særligt ydelsesstærke og processikre værktøjer. Produktfamilien er siden blevet udvidet konsekvent og har nu moderne high-performance-værktøjer til enhver anvendelse.

Til Master Tap INOX HER.

Hoffmann Group Danmark

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
CVR nummer: DE812098341

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031