23948sdkhjf

3WIS med på Danfoss-grunden

| Medlemsnyhed | Indrykket af 3W IndustriService ApS

3W IndustriService har netop afsluttet en opgave indenfor svejsning og dokumentation af bygningsstål på Danfoss-grunden

 

Bygningsstål EN-1090-2 EXC 2 og 3
3W IndustriService er blevet færdige med en opgave på Danfossgrunden i Kolding. Her skal der bygges 13.000 kvm retailbutikker overfor Kolding Storcenter. 3W IndustriService blev tilknyttet for at sikre den korrekte svejsning og svejsedokumentation af de basale og bærende stålkonstruktioner i samarbejde med kunden. Arbejdet skulle udføres iht. EN 1090-2 EXC2 og 3. 3W IndustriService har derfor haft deres faste gang på pladsen i nogle måneder. Der blev tilknyttet en fast svejsekoordinator for at sikre korrekt gennemførsel og svejsetekniske tilsyn med teamets svejsninger.

Hentet ind i rette tid
Hos 3WIS har vi været glade for opgaven, hvor vi har oplevet at blive tilknyttet rettidigt i processen. ”Det, at vi bliver hentet ind så tidligt i processen, gør, at vi i langt højere grad kan gennemføre en god og effektiv kvalitetssikring. Det giver os en helt anden base at arbejde ud fra og fjerner en masse støj og usikkerhedsmomenter. Og det betyder også, at vi skaber meget mere værdi for vores kunde. Fordi vi nu hjælper dem med, at undgå problemer – fremfor at løse dem efter de er opstået,”  fortæller Kim Jacobsen, administrerende direktør hos 3W IndustriService, og fortsætter  

"…og det er PRÆCIS det, vi vil vise vores kunder. At de kan spare en masse omkostningstunge fejl ved at tænke svejseledelsen ind allerede i planlægningsfasen."

Se billeder fra projektet og læs resten på vores hjemmeside, hvor 3WIS' ansvarshavende svejsekoordinator og svejseinspektør hos fortæller, at nok stilles der krav til bygningsstål - men at det ikke er ensbetydende med, at kunden skal være specialist.

Mere om 3W IndustriService

Medlemsnyhed

Indrykket af
3W IndustriService ApS

Produktion
Garbæksvej 2
5330 Munkebo

Administration:
Kystvejen 100
5330 Munkebo
Danmark
3W IndustriService ApS

Send til en kollega

0.156