23948sdkhjf

Case: Valgte Gema pulveranlæg fra G.A. Hansen

| Medlemsnyhed | Indrykket af G.A. Hansen A/S

BSM, Plus Coating, Løgstrup mfl. valgte Gema som forhandles af G.A. Hansen

Hos både BSM, Plus-coating, Løgstrup, Kongskilde anvendes der nu også automatisk Gema pulveranlæg. Øget kapacitet, fleksibilitet samt bæredygtighed var vigtige parametrer.

Vi opererer ud fra parametrene Mennesker, Metoder og Teknologi. Parametre, der tilsammen hjælper kunder inden for alle stadier af produktions- og komponentoptimering. Fra behovsafdækning, henover procesrådgivning til skræddersyede løsninger, der kan integreres i alle typer driftskoncepter.

Vi opererer ud fra et investeringsprincip, Return of Investment, hvor investeringen dels skal være overskuelig og hurtigt skal kunne tjene sig selv hjem.

Bæredygtighed er desuden en central faktor. Vi går efter konsekvent at være opdateret med den seneste teknologi, hvor ressourcehåndtering og miljøhensyn er integreret, som for eksempel gennem genvinding af pulver samt minimering af spild generelt.

Avancerede løsninger med det nyeste teknik inden for hurtige farveskift, styringsteknologi, moderne pulverhåndtering med de nye AP01 pulverpumper (erstatningen for injektorer) og frem for alt Gema's unikke opladningsteknologi. Kontakt os på tlf. 44913533 eller skriv på info@ga-hansen.dk for at høre mere om hvad vi kan gøre for at optimere netop din pulverlakering.

Medlemsnyhed

Indrykket af
G.A. Hansen A/S

Symfonivej 22
2730 Herlev
Danmark
G.A. Hansen A/S

Send til en kollega

0.094