23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ferrum Group fortsætter expandering og udvidelse

I Ferrum Group fortsættes strategien med at expandere og udvide vores kompetenceprofil ufortrødent.

I de sidste 2 år er der investeret massivt i vores produktion, senest med implementering af robotsvejser for serieproduktion af svejste emner i høj kvalitet. Der er tidligere gennemført investeringer i ny 4KW fiberlaserskærer for skæring af plader fra 0,5mm til 20mm, 5 akset fræsecenter og 5 akset drejecenter.

I Ferrum Group tror vi på at disse investeringer er det rigtige på lang horisont, da vi herved kan levere konkurrencedygtige priser og høj kvalitet til vore mange kunder.

Kompetenceprofilen i Ferrum Group omfatter med vores automationsafdeling kombineret med vores faciliteter indenfor fremstilling en totalleverandør som kan levere hele pakken til projekter i industrien, eller som loyal underleverandør indenfor fremstilling af alt indenfor pladebearbejdning, svejsning, fremstilling af komponenter der kræver dreje og fræseprocesser. 

Vi råder derudover ingeniører, konstruktører og automationsingeniører som kan hjælpe vores kunder hele vejen fra start til slut i deres projekter.

Hvis du vil vide mere om hvad vi specifikt kan hjælpe dig og din virksomhed med, kontakt Carsten Jørgensen, Salgschef og ingeniør i Ferrum Group.

Mobil: 51255158

Mail: Caj@ferrum-group.dk

Ferrum Group
Vejlbyvej 2
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29175489
P nummer: 1011822149

Kontaktperson

CJ
Carsten Jørgensen
Produktionsingeniør
caj@ferrum.as

Send til en kollega

0.032