23948sdkhjf

Skulle have fejret jubilæum på messen

| Medlemsnyhed | Indrykket af BSV Krantilbehør A/S

BSV Krantilbehør må udsætte fejringen af virksomhedens 60-års jubilæum.

BSV Krantilbehør blev grundlagt i 1960 af brødrene Flemming og Helge Schelde i Vejen, hvorfra navnet BSV stammer - Brødrene Schelde Vejen.

I juni skulle vi have fejret 60-års jubilæum, som vi begyndte at planlægge allerede i slutningen af sidste år, men da Corona-krisen kom, satte vi det hele på pause.

Klar med messetilbud
BSV skulle ligesom mange andre virksomheder også have deltaget på Vestfyn Trækker messen, som desværre er blevet aflyst. Vi vil dog ikke snyde vores kunder for de gode messetilbud.

I den forbindelse vil der være mulighed for at spare 20-25 procent – ja, sågar 30 procent - på mange BSV-produkter til og med den 4. juni. Messetilbuddene findes på vores hjemmeside.

Vi er naturligvis kede af ikke at kunne fejre jubilæet netop i år og ærgerlige over at messen er aflyst. 

På trods af den nuværende Corona-situation ser vi dog, at der fortsat er gang i bygge- og anlægssektoren, som bruger rigtig meget af vores løftegrej. Når det senere bliver høstsæson, er der også de store kornskovle der bliver uundværlige.

Se messetilbuddene på www.bsv-vejen.dk/messetilbud eller oplys rabatkoden, når du ringer eller skriver til os. Den er ”VFT MESSE 2020”

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BSV Krantilbehør A/S

Knudevejen 3B
6600 Vejen
Danmark
BSV Krantilbehør A/S

Send til en kollega

0.093