23948sdkhjf

Invent A/S afholder virtuelle Inventor kurser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Invent A/S

Deltag på et af vores virtuelle kurser, og få et ekstra kursus uden beregning

I denne krisetid er det vigtigt for Invent, at du fortsat kan opnå de kvalifikationer du søger via vores kurser. Derfor har vi opsat nye rammer for kurserne, så vi fortsat kan undervise og videregive vores viden til dig. Vi tager alle forbehold alvorligt og ønsker at passe på vores kursister og medarbejdere. Af den årsag afholdes alle kurser til og med juni virtuelt. 

​Det fungerer på den måde at din underviser kontakter dig inden kursus start, så I sammen kan gøre dig og din pc klar til virtuel undervisning. Skal du deltage på et kursus med fysisk undervisningsmateriale sendes det til dig inden kursus start.

På kursusdagene skal du sidde klar ved din pc, og modtage undervisning på samme vilkår som hvis du var fysisk til stede i vores kursuslokale. Der er stadig mulighed for at stille spørgsmål og være i dialog med underviseren da vi laver små hold. På den måde er vi sammen hver for sig.

Hvorfor vælge et virtuelt kursus?
Det kan Jan fortælle dig: 

Hej Invent 
Tak for 3 dages fantastisk online kursus.
Jeg har ikke prøvet online kursus før. Jeg må sige at den visuelle kursusversion var overraskende god, og gav et godt overblik lige fra start.

God introduktion, hvilket gav god mening for dagenes forløb. Ved problemløsning var kursusleder Bonny Helbo Møller inde over på et splitsekund, og vise hvad fejl man har siddet med, og finder frem til en løsning på problemet. Hvilket funger fantastisk, og giver godt overblik. Jeg må sige jeg er blevet godt klædt på for at kunne arbejde på egen hånd.

Da jeg er bosat på Bornholm, har jeg sparet en del rejseomkostninger og rejsetid. Hvilket gav mig mulighed for efterfølgende at kunne sidde og arbejde med dagens problematik i vante omgivelser.

Det der mangler, er den sociale kontakt hvor man har mulighed for at gemmen gå dagens kursus i et afslappet forum.

Jeg må sige at jeg har fået langt mere ud af kursuset end jeg havde håbet på. Og jeg må her sige tak for et fantastisk kursus, og en underviser der har ro og overblik over forløbet.

Med venlig hilsen
Jan Bisgaard

Tilmeld dig et af vores virtuelle kurser i perioden april - juni, så kvitterer vi med et ekstra kursus uden beregning til brug i hele 2020. Det giver dig dobbelt op på viden! 

Hvordan fungerer det?
Du betaler for det dyreste kursus, og får det billigste kursus uden beregning. 

Skal jeg vælge kursus nr. 2 nu?
Nej, det behøver du ikke. Vi nok skal notere at du har et kursus til gode, som du kan benytte i hele 2020.

Ja tak, det vil jeg gerne!
Du griber telefonen og ringer til os på tlf. 8747 0017, eller tilmelder dig kurset via vores hjemmeside.

Se vores udvalg af kurser lige her!

& som noget nyt har vi nu også Revit kurser hos Invent! 


 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Invent A/S

Lyshøjen 6, 1 TV
8520 Lystrup
Danmark
Invent A/S

Send til en kollega

0.125