23948sdkhjf

Lad op til fuld kraft med EDiA EX

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rocla Danmark A/S

Mitsubishi Forklift Trucks udvider kapaciteten på den elektriske EDiA EX 80 V med et nyt li-ion-batterisystem.

Mitsubishi EDiA EX 80 V, der blev introduceret i 2015, er den første kontravægtstruck, der blev konstrueret hos Mitsubishi Forklift Trucks Research and Development Centre i Finland.

EDiA EX har gennem årene haft en imponerende indvirkning på det globale marked. Den unikke konstruktion har sat en høj standard for kvalitet, pålidelighed og ydeevne, og de intuitive og innovative funktionaliteter er blevet til elementer, som førerne nu forventer og fordrer.

Manøvredygtig og kompetent
EDiA EX er perfekt til arbejde på steder med begrænset plads. Bagakslen kan styres hele 100° og dobbelte drivmotorer hjælper til med smidigt at dreje trucken på stedet. EDiA EX har også en exceptionel løftekapacitet, og den kan håndtere stor last op til en højde på 7 meter.

Med EDiA EX kan førerne føre last længere ind i høje reolsystemer, så pladsen og effektiviteten på lagrene kan maksimeres.

EDiA EX anvender et Sensitive Drive System og intelligent styring ved kørsel i sving til at understøtte en stabil men samtidig adræt bevægelse, og et 360° udsyn gør, at førerne har et uhindret udsyn, så der kan arbejdes på tryg og sikker vis.

Det næste trin
EDiA EX er den seneste model, der skifter til li-ion-batterisystemet fra Mitsubishi Forklift Trucks.

Li-ion giver hurtig og sikker opladning og kræver meget lidt vedligeholdelse. En fuld opladning tager kun 1-2 timer, så stilstandstiden holdes på et absolut minimum. Såfremt et ekstra boost er påkrævet mod slutningen af et arbejdsskift, kan batteriet oplades kortvarigt,  så gaffeltrucken kan køre nogle ekstra timer.

Det er heller ikke nødvendigt at have store og pladskrævende reservebatterier på arbejdsstedet, da et li-ion-batteri til enhver tid kan tilsluttes og genoplades. Der er også et integreret overvågningssystem og en let aflæselig displayenhed, så førerne altid kan se den tilbageværende opladning og vil blive advaret om eventuelle fejl.

Tilføjelsen af li-ion-teknologi bidrager til at forstærke EDiA EX's omdømme i forhold til styrke og behændighed gennem leveringen af pålidelig og konstant kraft under selv de længste arbejdsskift.

Gå ind på mitsubishitruck.dk, hvis du ønsker yderligere information om, hvilken betydning EDiA EX og li-ion kan have for din virksomhed, eller du ønsker yderligere information om det komplette udvalg af prisbelønnede produkter fra Mitsubishi Forklift Truck.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rocla Danmark A/S

Kobbervej 5
6000 Kolding
Danmark
Rocla Danmark A/S

Send til en kollega

0.125