23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Automatisk softwarebaseret evaluering af gittersnittest

Eliminerer usikkerheden ved en subjektiv visuel vurdering

Strenometers sortiment af instrumenter til måling af vedhæftning ved gittersnitmetoden er blevet udvidet med gittersnit-evalueringssystemet CrossScan 295/XVI fra Erichsen GmbH

Gittersnittesten er den ældste globalt anerkendte testmetode til evaluering af belægningers vedhæftning på underlag. Metoden er så populær og relevant som nogensinde og anvendes overalt og i alle industrier. I årtier er vedhæftningen blevet målt med en næsten 100 % visuel vurdering af gittersnittet sammenlignet med en billedskala. En metode der medfører en vis usikkerhed da den afhænger af brugerens subjektive opfattelse.

Denne usikkerhed forsvinder med CrossScan 295/XVI.

CrossScan 295/XVI består af en praktisk kop der placeres på gittersnit der skal evalueres. Den har et kamera, LED-lys og potentiometer til kontrol af lysintensiteten (5-100 %). Evalueringen foretages ved hjælp af den medfølgende software. Direkte eller diffus belysning kan vælges via softwaren for at optimere kontrasten på overfladen, der skal evalueres.

CrossScan 295/XVI  tager højde for og udelukker ridsebredden og bestemmer det procentuelle (belægnings-) materialetab i det definerede område af gittersnitmønstret. Baseret på det procentuelle tab, fastsættes det tilsvarende gittersnitværdi automatisk i forhold til standardspecifikationen.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Kontaktperson

MS
Mads Strenov
Direktør
ms@strenov.dk

Send til en kollega

0.031