23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Førende leverandører af logistiksystemer forenes som Körber

Tolv af verdens førende leverandører af teknologiske supply chain-løsninger har annonceret deres overgang til brandet Körber. Samlet som Körber er virksomhederne en globalt ledende leverandør af teknologiske løsninger til forsyningskæden.

Körber forener en enestående bredde og dybde af teknologier og faglig ekspertise indenfor supply chain. Porteføljen spænder over en bred vifte af teknologiske løsninger inden for software, automatisering, stemmestyring, robotter og logistikudstyr samt omfattende know-how indenfor systemintegration og rådgivning.

”For logistikbranchen afspejler Körber-brandet nu både den operationelle struktur i organisationen, samt dens fremtidige kurs," siger Clint Reiser, leder af supply chain-research hos ARC. ”I forening udgør Körbers vifte af teknologier og ekspertiser inden for supply chain et bredt tilbud af løsninger og professionelle serviceydelser, som løser en lang række af kundernes supply chain-udfordringer.”

"I de senere år har vi ekspanderet strategisk inden for supply chain-teknologier og -ekspertiser, så vores kunder hjælpes til at imødekomme de stadigt stigende krav til hastighed, leveringsfleksibilitet og valgmuligheder," siger Dirk Hejnal, chief executive officer for Körber Supply Chain. "Vi har allerede brugt vores enestående teknologiske dybde og vision til at assistere en lang række kunder over hele verden. At binde det hele sammen under ét enkelt brand var det næste logiske skridt for at styrke vores positionering.”

“Vores nye branding er et naturligt skridt for at bringe vores unikke vision og budskab til markedet”, siger Rene Hermes, chief marketing officer for Körber Supply Chain. “Vores nye slogan: ‘Conquer supply chain complexity’ beskriver det helt særlige tilbud, vi har til industrien. Vores research viser, at mere end 90% af fagpersonerne i forsyningskæderne føler sig uforberedte i forhold til at skulle håndtere den kompleksitet, vi ser nu om dage. Vi gør dét, der tidligere var “showstoppere”, til en succes – til nye muligheder i dag og i fremtiden.”

Körbers forretningsområde ’Supply Chain’ er en del af den internationale teknologigruppe Körber. Det tidligere Körber Logistics Systems omfatter virksomhederne Aberle, Aberle Software, Cirrus Logistics, Cohesio Group, Consoveyo, DMLogic, HighJump, Inconso, Otimis, Langhammer, Riantics og Voiteq. Körber er hjemsted for mere end 2.300 interne fagpersoner og næsten 100 strategiske partnere over hele verden, der arbejder fokuseret på at gøre landvindinger inden for supply chain. Hermed har kunderne fået adgang til én enkelt leverandør i arbejdet med at omgøre de aktuelle udfordringer relateret til arbejdskraft, forbrugernes forventninger og inkorporeringen af nye og fremstormende teknologier til en konkurrencefordel. Med mere end 30 års erfaring har Körber allerede bevist succes hos tusinder af virksomheder overalt i verden.

Körbers forretningsområder Digital, Pharma og Tissue vil følge samme brandingstrategi og tilslutte sig ét brand: Körber.

Læs mere på: www.koerber-supplychain.com og www.koerber.com  

Om Körber Supply Chain
Forsyningskæder bliver mere og mere komplekse – flere produkter, nye distributionskanaler, øgede kundekrav, mere konkurrence. Körber tilbyder en unik vifte af gennemprøvede "end-to-end“ teknologier til logistik som passer til enhver virksomheds størrelse, forretnings- og vækststrategi. Udbuddet af tjenester omfatter ikke kun software, men også automatisering, stemmestyring, robotter og materialehåndteringsudstyr - og inkluderer know-how til omfattende systemintegration. Som global partner imødekommer vi udfordringerne og de konstant skiftende krav inden for logistik. "Conquer supply chain complexity" - med Körber. Læs mere på www.koerber-supplychain.com

Körber Group
Vi er Körber – en international teknologigruppe med ca. 10.000 medarbejdere, mere end 100 lokationer globalt, samt et fælles formål: Vi forvandler iværksættertankegang til kundesucces og former den teknologiske forandring. Inden for forretningsområderne Digital, Pharma, Supply Chain, Tissue og Tobacco tilbyder vi produkter, løsninger og serviceydelser, der inspirerer. Vi reagerer hurtigt på kundernes behov, vi gør ideer til virkelighed, og i kraft af vores innovationsevne tilfører vi vores kunder værdi. Herved bidrager vi stadig mere til de økosystemer, der løser både de aktuelle og morgendagens problemer. Körber AG er holdingselskab for Körber Group: www.koerber.com

Körber Supply Chain DK A/S
Industrivej 8
9510 Arden
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61628711
P nummer: 1002982049

Kontaktperson

MTC
Mette Thrysøe Christensen
Marketingkoordinator
+45 41726197 mette.christensen@riantics.com

Send til en kollega

0.031