23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Beskytte lungerne -Laserrøg er et sundhedsfarligt stof

Lasermærkning, lasergravering, lasersvejsning med flere er teknikker som vi alle kender, men hvor mange af os kender til at laserrøg er et sundhedsfarligt stof?

Laserrøg er et sundhedsfarligt stof
Ved laserbearbejdning af metal udgives støv som indeholder tungmetaller og ved laserbearbejdning af legeret metal frisätts stoffer som nikkel, kobolt och chrom. I værste fald optager kroppen alle disse stoffer, som kan føre til øget kræftrisiko, sygdomme i åndedrætssystemet og problemer med det kardiovaskulære system.

Beskyttes mod farlige partikler i indåndingsluften
Med ett mobilt udsugningssystem fra ULT er det enkelt att rense luften fra farlige partikler. ULTs udsugningssystem LAS har en avanceret filterteknologi til laserrøg og laserstøv som passer til alle industrier og alle typer af applikationer. Det er af største betydning, at det er den rigtige type af udsuningssystem med det rigtige antal filtre og den rigtige type af filter. Se video

All forurening uanset størrelse påvirker mennesker, maskiner og miljø. Det er en forpligtelse til at sikre, at udsugssystem- og filtreringsteknologi fungerer på arbejdspladsen for at beskytte medarbejdernes sundhed på en pålidelig måde. Vores luftveje er forsynet med forsvarsmekanismer, men det er desværre ikke nok når vi udsættes for miljøer med f.eks. støv, røg og tåge af forskellig art. Overfladen af lungevesiklerne (alveoli), som kommer i kontakt med inhalationsluften, er ca. 90 kvadratmeter, og på den store overflade kan mange små forskellige partikler sidde fast.

SOLECTRO AB er forhandler for ULT AG i Tyskland. ULT AG har bred viden og et velindrettet udvalg af udsugningssystem med avanceret filterteknologi og tillbehör af høj kvalitet. 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078