23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Automatisk udvikling og design af griber

Måske kender du følgende problemstilling: Du vil gerne designe en individuel griber til et komplekst emne og ønsker en enklere og mere tidsbesparende løsning. Dette er netop formålet med den nye letvægtsgriber SLG fra Schmalz!

Individuelt konfigureret

Ved hjælp af en genial online konfigurator er griberen konstrueret med kun seks trin til et færdigt gribesystem – bygget specielt til dit emne og din robot. Komplekse designprocesser hører fortiden til! Online konfiguratoren er intuitiv at bruge og understøtter processen startende fra definition af emnet til valg af vakuumgenerator og afsluttende med flangeforbindelse til robot. 

Automatisk designet

Komplekse geometrier kan implementeres ved hjælp af softwaren samt et meget energieffektivt griber design. Da luftstyringen er fuldt integreret, undgås forstyrrende konturer forårsaget af vakuumslanger, og griberen får en optimal geometri.

Plug & Work-løsning

SLG-gribesystemerne er særligt velegnede til brug med letvægtsrobotter og cobots. Takket være den lave gribervægt opnås en højere nyttelast for robotten. Færdigt fremstillede flanger gør, at griberen kan skrues direkte på alle almindelige robottyper.

Test online konfiguratoren her

ROBOTECH A/S
Blokken 31
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31936497
P nummer: 1014994277

Kontaktperson

Flemming P Jørgensen
Produktchef
+45 20850852 fpj@robotech.dk

Send til en kollega

0.048