23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyhed! CIDAN/Forstner coil håndtering

Hos Drags Plåt i Kalmar, på Sveriges østkyst, drømmer de ikke længere om den ultimative Coil håndtering - Fordi nu har de den.

Med seks coils direkte forbundet til en coil selector sammen med en Forstner PSM, er produktionen blevet til en leg, med højere kvalitet og tidsbesparing som overgår alt andet i denne branche. Drags Plåt har udviklet denne løsning sammen med os på CIDAN Machinery. Del denne succes med os ved at investere i dette innovative koncept!

Hurtig coil håndtering med automatisk spaltning, tak!

Drags Plåt udfører alle former for pladearbejde til tag, facader og meget mere. Siden 2004 har et tæt samarbejde med CIDAN Machinery høstet maksimale fordele, såsom højere produktionseffektivitet, større rentabilitet og en exceptionel kundetilfredshed, siger Johan Hansson som er ejer og administrerende direktør hos Drags Plåt.

– Vi har en meget stor efterspørgsel på vores ydelser og produkter, hvor vi modtager ordrer på både større konstruktioner og mindre projekter. Med vores ti medarbejdere opnåede vi en omsætning på 26 millioner svenske kroner sidste år, så vi gør en rigtig god forretning, siger Johan.

Vores seneste investering er en ny coil håndtering, som vi har udviklet sammen med CIDAN, hvilket har resulterer i en coil håndtering, der gør et fantastisk stykke arbejde for alle de pladetykkelser, vi arbejder med i byggebranchen.

Coil magasinet har kapacitet til seks coils, der er direkte forbundet til en Forstner Coil Selector SB6. Dette giver os mulighed for at skifte mellem seks forskellige materialer på mindre end et minut. I slutningen af linjen har vi en Forstner automatisk klippelinje ”PSM”, og det er en sand drøm. Det betyder at vi slipper for at bruge vores pladesaks, og kan istedet indstille emne bredde og længder, rettevalser og spalteknive, som alt foregår via kontrolpanelet. Vi trykker på start og de færdige emner kan gå direkte til bukkemaskinen. Vi kan f.eks. køre emner som er 2370 mm lange med en bredde på 625 mm fra en og samme coil. Det er så nemt, en helt ny verden sammenlignet med tidligere.

Præcisionen på de færdige emner er virkelig fremragende. Resultatet er 100 procent nøjagtigt og med en bemærkelsesværdig finish. Forstner´s automatiske anlæg har altid været kendte i industrien, så vores virksomhed er som en reel ferie for dem. Udover kvalitetsforbedring for alt, hvad vi leverer, sparer vi også en hel masse tid. Lad os ikke glemme det reducerede spild, for nu klipper vi kun det, der er brug for.
 
Ønsker du at gennemgå din coil håndtering eller dine produktionsmaskiner? Hos CIDAN Machinery finder du de bedste maskiner på markedet for coil håndtering, klippelinjer, pladesakse, svingbukkemaskiner, samt know-how og færdigheder til at sammensætte den rigtige kombination for højeste kvalitet og output.

CIDAN Machinery
Skolevænget 16
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42017795

Kontaktperson

Hans Ole Holm
Salgschef Danmark
+45 21645375 hoh@cidanmachinery.com

Send til en kollega

0.063