23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Generationsskifte hos WM Machines

Den danske repræsentant for schweiziske Schaublin og Tornos har generationsskiftet, så det nu er Werner Schuhmachers søn, Marcus Refsgaard-Schuhmacher, der står i spidsen for firmaet. Han har aktuelt adgang til en prisgunstig Tornos SwissDT 26.

Werner Schuhmacher nærmer sig 66 år, og har derfor besluttet, at det er tid at give depechen i den danske Schaublin- og Tornos-repræsentation, WM Machines, videre. Og det er hans søn, Marcus Refsgaard-Schuhmacher, som har valgt at gribe den, og således har overtaget firmaet.

Han har de senere år været aktiv inden for øvrig industri, men har før det været en periode som servicetekniker ved Ehn & Land, og har herfra et indgående kendskab til de schweiziske maskiner - ud over, at han har fulgt med i faderens forretning igennem de senere år.

Fra start gælder det naturligvis både vedligehold og reparation samt reservedelssalg hos eksisterende kunder samt en introduktion af flere maskiner, som der hidtil ikke er gjort så meget ved. Aktuelt kan Marcus Refsgaard-Schuhmacher således give en skarp pris på en udstillingsmodel af Tornos´ SwissDT 26-maskine, inklusive lademagasin, højfrekvent 60.000 omdrejninger-spindel, 140 bars højtrykspumpe med mere for under 900.000, og til hurtig levering, fortæller han.

I det hele taget rummer Tornos-programmet en række prisattraktive maskiner, som produceres i større serier, og som adskiller sig fra de større multiaksede, og mere eller mindre kundespecifikke maskiner, som Tornos hidtil har været mest kendt for. Det vil Marcus Refsgaard-Schuhmacher nu gerne ud til interesserede danske virksomheder og introducere, understreger han.

Se mere ved at klikke  her

WM Machines
Birkedam 12N
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42722227
P nummer: 1017241431

Kontaktperson

MR
Marcus Refsgaard-Schuhmacher
Salgs Chef
+45 29245131 marcus@wm-machines.dk

Send til en kollega

0.031