23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ELTEN og COFRA sikkerhedssko

Find sikkerhedssko til mange forskellige behov.

COFRA Ecological

Bæredygtig sikkerhedssko med snørebånd lavet af genanvendte plastikflasker. Et ”grønt” valg med respekt for miljøet. Skoen er fremstillet af miljøvenligt, stærkt og åndbart TEXPET-tekstil af 100 % genanvendt PET-plast. Ydersålen er af skridhæmmende og slidstærkt PU/TPU og med miljøvenligt POLY-GREEN materiale i hælen for ekstra god stødabsorbering. Den bløde og komfortable ECO-TECH indlægssål er også af POLY-GREEN. Sålens øverste lag er af antibakterielt tekstil, der absorberer fugt og holder fødderne tørrer. Inderfóret er åndbart, svedtransporterende, slidstærkt og antibakterielt.

ELTEN Maddox Boa Black-Red Low

Let og sporty sikkerhedssko af slidstærkt, åndbart og vandafvisende mikrofiber/tekstil og med Boa® Fit System. Ydersålen er skridhæmmende, let, fleksibel og slidstærk. Sålkernen af INFINERGY® materiale absorberer stød og sender energien retur til fødderne, så hvert skridt lades med ny, nem og hurtig energi. Skoen har et hudvenligt og svedabsorberende inderfór og en indlægssål af stødabsorberende, åndbart og svedabsorberende materiale. ESD-godkendt, læderfri og med refleksdetaljer.

ELTEN Impulse XXT Blue Easy

Let og åndbar sikkerhedssandal med dobbelt lukning. Af slidstærk mikrofiber med perforeringer for ekstra høj åndbarhed. Ydersålen er skridhæmmende, let, fleksibel og slidstærk. Sålkernen af INFINERGY® materiale absorberer stød og sender energien retur til fødderne, så hvert skridt lades med ny, nem og hurtig energi. Sandalen har et hudvenligt og svedabsorberende inderfór og en stødabsorberende og åndbar indlægssål. ESD godkendt, læderfri, metalfri og med refleksdetaljer.

ELTEN Impulse Blue Low

Let og åndbar sikkerhedssko med hurtig og nem elastiksnøring. Af slidstærk mikrofiber med perforeringer for ekstra høj åndbarhed. Ydersålen er skridhæmmende, let, fleksibel og slidstærk. Sålkernen af INFINERGY® materiale absorberer stød og sender energien retur til fødderne, så hvert skridt lades med ny, nem og hurtig energi. Skoen har et hudvenligt og svedabsorberende inderfór og en stødabsorberende og åndbar indlægssål. ESD godkendt, læderfri, metalfri og med refleksdetaljer.

For mere information, kontakt os på 70112244

KJV A/S
Herluf Trolles Vej 3
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79012513
P nummer: 1003198990

Send til en kollega

0.031