23948sdkhjf

Vi gør alt hvad vi kan få at holde gang i forretningen

| Medlemsnyhed | Indrykket af BILA A/S

Det strategiske samarbejde mellem BILA Robotics og Robot Nordic fortsætter på højtryk. Vi er glade for at vores kunder stadig kan se mulighederne i at foretage automation selv i disse tider.

Vi oplever, at mange har behov for effektiviseringer for at være endnu mere konkurrencedygtige i fremtiden. Det betyder i disse tider masser af klargøring, programmering, testkørsel og integration i kundernes produktion.

Salgschef ved Robot Nordic, Steen Slabiak Jensen, får her overrakt en Universal Robot model UR5e af Carsten Lass, Head of Robotics hos BILA. Vi glæder os begge over meget snart at kunne integrere robotten og løsningen hos bryggeriet Royal Unibrew.

BILA og Robot Nordic har arbejdet sammen de seneste 4 år og betragter hinanden som vigtige strategiske samarbejdspartnere. Steen Slabiak Jensen fra Robot Nordic har tidligere arbejdet hos BILA, og CTO og medejer Anders Martiny har tidligere hjulpet BILA med at programmere Kawasaki-robotter, og begge kender derfor BILA ganske godt.  

Det væsentligste i vores samarbejde er, at vi kan inspirere hinanden fagligt, deler en række fælles værdier, og er dygtige til at lave forretninger sammen. De værdier vi bygger på er tryghed, tillid samt ærlighed, og selvom det virker banalt, så er der stor forskel på gode intentioner og den konkrete adfærd i et samarbejde

”Vi anvender Universal Robots leveret af BILA Robotics, fordi vi kan bygge videre på en kendt og afprøvet teknologi, og desuden mærker vi en øget efterspørgsel efter Kollaborative robotter, da de er fleksible, hurtige at omstille, og typisk har en tilbagebetalingstid på 10-14 måneder. Desuden anvender vi Universal Robots, fordi BILA har årelang erfaring med dem, og uden tvivl er markedets bedste til at give sparring omkring programmering og integration,” forklarer Steen Slabiak Jensen.

Robot Nordic er et uafhængigt automationshus, der benytter mange forskellige teknologier. ”Vi bygger vores relationer til vores kunder op igennem værdi fokuseret salg, da det er kundens ønskede værdier der skal holdes fuld fokus på” forklare Steen Slabiak Jensen. De typiske projekter, som Robot Nordic løser med en Universal Robot, er pick & place som pakke- og palleteringsopgaver. Robot Nordic udvikler en række skræddersyede løsninger, da de typisk bliver involveret i mange specialopgaver, som de skal løse for kunderne.

Samarbejdet mellem Robot Nordic og BILA viser, at et mindre automationshus sagtens kan arbejde sammen med en af de store.

”Vi er meget glade for, at vi som integrator har adgang til et kompetent hus som BILA. Vi er fantastiske til at spille hinanden gode og give hinanden opgaver. Vi ved, hvornår vores kapacitetsgrænse er nået, og her overdrager vi naturligvis opgaver til hinanden, så kunden får den bedste løsning,” slutter Steen Slabiak Jensen.

Steen Slabiak Jensen og Carsten Lass er enige om mange ting, men specielt én ting ligger os på sinde i denne tid og det er at holde Danmark kørende på så forsvarligt et grundlag som muligt, og på den måde bidrage lidt til at fastholde arbejdspladser. Samtidig er det vigtig at de kritiske produktionslinjer for vores land kører glidende og forsvarligt. Det handler om at bidrage med alt hvad vi kan.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BILA A/S

Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Danmark
BILA A/S

Send til en kollega

0.078