23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AMADA overtager LKI KÄLDMAN for at accelerere udbuddet

AMADA HOLDINGS CO LTD er nu 100% ejer af den Finske specialist i automationssystemer, LKI Käldman Ltd. Samarbejdet mellem de to begyndte i midten af 1990'erne og blev udvidet i 2009, da AMADA blev aktionær med en andel på 40%.

Denne seneste udvikling bekræfter AMADA's forpligtelse til automatisering som nøglen til succes på nutidens konkurrenceprægede pladebearbejdningsmarked.

Efterspørgslen på fiberlaserskæremaskiner har været stærkt stigende i de seneste år på grund af udviklingen af højtydende oscillatorer og fremskridt inden for laserteknologien. Sideløbende med denne tendens er automatisering blevet en forudsætning for pladeskæringsprocesser i Europa på grund af faktorer som arbejdstidsbegrænsninger og stigende lønomkostninger.

Som et resultat af overtagelsen af LKI Käldman, vil AMADA kunne forøge levering af maskiner integreret med automatiseringsudstyr, der er optimeret til europæiske kunder. Desuden vil beslutningstagningen ske hurtigere takket være tættere arbejdsrelationer, mens en yderligere fordel vil være det samtidige design, udvikling og fremstilling af nye teknologier.

LKI Käldman er nu AMADA Groups største produktionsanlæg til automatisering i Europa med ca. 180 medarbejdere. Selskabet ændrer navn med virkning fra 1. april 2020 til AMADA Automation Europe Ltd.

"Denne overtagelse skaber spændende muligheder, ikke kun for vores medarbejdere og virksomheden, men for hele regionen," siger Greg Seymour, administrerende direktør hos LKI. "Vi er stolte af, at AMADA har valgt at koncentrere sin europæiske produktion af automationssystemer hos os og ser dette som en klar anerkendelse af mange års hårdt arbejde. Et vigtigt punkt er, at de to virksomheders kerneværdier er nøje afstemt med fokus på kvalitet, præcision, pålidelighed og holdbarhed."

Fremadrettet vil det omdøbte selskab, som nu er et 100 % ejet datterselskab, levere alt AMADA's automationsudstyr til det europæiske marked. I 2022 håber man, at en styrkelse af produktionsfaciliteterne i Bennäs på Finlands vestkyst, vil bidrage til en fordobling af produktionskapaciteten på automationsudstyret.

Med hovedkvarter i Kanagawa, Japan, består den globale AMADA Group af ca. 100 virksomheder og 10.000 medarbejdere. Udbygning af disse fundamenter med LKI i Europa hjælper AMADA Group mod sit mål om at blive en hundredårig virksomhed, en ambition, den forventes at nå i 2046.

Amada Denmark
Erhvervsbyvej 4
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14227547
P nummer: 1002952756

Kontaktperson

ML
Michael Laursen
Teknisk Chef
+45 23216625 michael.laursen@amada.dk

Send til en kollega

0.047