23948sdkhjf

Olet Industrigummi A/S er klar til nye projekter efter påske

| Medlemsnyhed | Indrykket af Olet Industrigummi A/S

Der er fuld gang i produktionen hos Olet Industrigummi, som er beliggende i Vejen og vi er klar til at gå i gang med nye projekter.

Olet Industrigummi A/S oplever stigende efterspørgsel på dansk producerede gummiemner, som er med til at øge trygheden for leveringssikkerhed og god og stabil kvalitet hos kunderne. Vi tilbyder emnerne i alle seriestørrelser, så det er tilpasset den enkelte kunde - eftersom vi både kan sprøjtestøbe gummi og støbe gummiemner mere manuelt.

Derfor er vi også klar til at tage imod nye forespørgsler på gummi emner - både med og uden indvulkaniseret metal. Vi rådgiver kunden i det mest optimale design så emnets funktion bliver bedst muligt samt formomkostningerne bliver så minimale som muligt.

Ved en god dialog med kunden og samtidig med at vi bruger vores mangeårige erfaring siden 1947, så finder vi frem til den mest optimale gummitype - hvad enten gummiemnet er til fødevarekontakt eller kommer i forbindelse med ozon, olie, kemikalier, stort slid, høje/lave temperaturer m.m.

Efter bestilling af formen sender vi udfaldsprøver til godkendelse og det er muligt at lave prøverne i flere forskellige hårdheder, så kunden kan teste emnerne i praksis og derfor vælge den hårdhed, der fungerer bedst til den givne opgave. 

Tøv ikke med at kontakte os med forespørgsel på gummiemner på tlf. 75 36 16 60 eller olet@olet.dk, så er vi klar til at hjælpe med nye foresprøgsler. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Olet Industrigummi A/S

Vinkelvej 3
6600 Vejen
Danmark
Olet Industrigummi A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Sprøjtestøbt silikoneemneSprøjtestøbt sugekopGummiemne med alu-indsatseGummiventil i NR-gummi

Send til en kollega

0.128