23948sdkhjf

Få et ekstra Inventor kursus uden beregning 

| Medlemsnyhed | Indrykket af Invent A/S

Deltag på et af vores virtuelle kurser i perioden april - juni, så kvitterer vi med et ekstra kursus uden beregning til brug i 2020

I denne krisetid er det vigtigt for Invent, at du fortsat kan opnå de kvalifikationer du søger via vores kurser. Derfor har vi opsat nye rammer for kurserne, så vi fortsat kan undervise og videregive vores viden til dig. Vi tager alle forbehold alvorligt og ønsker at passe på vores kursister og medarbejdere. Af den årsag afholdes alle kurser til og med juni virtuelt. 

​Det fungerer på den måde at din underviser kontakter dig inden kursus start, så I sammen kan gøre dig og din pc klar til virtuel undervisning. Skal du deltage på et kursus med fysisk undervisningsmateriale sendes det til dig inden kursus start.

På kursusdagene skal du sidde klar ved din pc, og modtage undervisning på samme vilkår som hvis du var fysisk til stede i vores kursuslokale. Der er stadig mulighed for at stille spørgsmål og være i dialog med underviseren da vi laver små hold. På den måde er vi sammen hver for sig.

Ja tak, jeg vil gerne have et kursus uden beregning
​Tilmeld dig et af vores virtuelle kruser i perioden april - juni, så kvitterer vi med et ekstra kursus uden beregning til brug i 2020. Du betaler for det dyreste kursus, og får det billigste kursus uden beregning. Har du et spørgsmål eller ti, så kontakt os på tlf. 8747 0017 eller send en mail til info@invent.dk.

HER FINDER DU VORES UDVALG AF VIRTUELLE KURSER 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Invent A/S

Lyshøjen 6, 1 TV
8520 Lystrup
Danmark
Invent A/S

Send til en kollega

0.172