23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udvikle dine egne prototyper, kør små serier - bliv fleksibl

Fra produktidee til produktion, med Datron neo har du muligheden for at udvikle dine produktideer internt. Med Datron neo kan du hurtigt og nemt blive din egen leverandør og måske på samme tid en andens leverandør.

Fra produktidee til produktion
Med Datron neo har du muligheden for at udvikle dine produktideer internt. Med Datron neo kan du hurtigt og nemt blive din egen leverandør og måske på samme tid en andens leverandør. Du får mulighed for at være fleksibel og tilpasse dig et varierende marked og verdenssituation. Du kan nemt beslutte, om du kun vil fræse en prototype, en lille serie, en stor serie eller måske bare foretage en hurtig ændring af en detalje for en direkte tilpasning.

Med Datron neo er det hurtigt og nemt at komme i gang med CNC-fræsning. Med en enkel installation og cirka 1-2 dages træning er du klar til at starte CNC-fræsning af dine produkter.

Solectro AB kan snart udføre træning online, Datron neo er designet til at blive installeret via et plug and run-system.

Datron neo har en enkel og lærerig skærm, designet ligner en smartphones interface med selvforklarende ikoner, der leder igennem processen. Det er let at følge maskinens aktuelle status via en "run screen". Opsætningsfunktionen i Datron neo er kameraassisteret og håndteres med "swipe" bevægelser.

Datron neo er kompatibel med de fleste førende CAM-leverandører, og yderligere CAM-data kan bruges.

Book en virtuel live demo
Kontakt en sælger i dag for at vide mere, få et omkostningsoverslag og booke en virtuel live demo, så du kan opleve, hvor hurtigt og nemt det er at få en færdig detalje med den vejledende, smarte og enkle arbejdsgang på bare 4-steps. Boka live-demo


SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032