23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyansættelse i MTO electric a/s: Henrik Østerlin

Vi er glade for at kunne præsentere Henrik Østerlin som ny Key Account Manager i MTO electric a/s. Henrik bliver ansvarlig for den østlige del af Danmark og tager alle produkterne fra sit tidligere firma HC-Industri med over i MTO.

MTO electric a/s har pr. 1. april 2020 opkøbt alle aktiviteter i HC-Industri, der for fremtiden bliver en integreret del af MTO. Tidligere ejer Henrik Østerlin får nyt domæne på salgskontoret i MTO i Vejle og skal fremover være med til at styrke salgsindsatsen som Key Account Manager.

Henrik Østerlin er uddannet elektriker og installatør med mere end 25 års erfaring fra el-branchen. Han har en baggrund som henholdsvis produkt-, salgs- og lande- og divisionschef og har siden 2011 været ejer og direktør i firmaet HC-Industri i Ballerup. HC-Industri har i knap 10 år leveret DIN-skinne-materiel, kabler, ledninger, klemmer, ledningskanaler og sløjfeskinner til den danske el-branche med samarbejdspartnere spredt ud over hele landet.

Efter opkøbet bliver alle HC-Industri’s produkter videreført i sortimentet hos MTO og lægges på lager i Vejle, ligesom Henrik også fortsat vil stå til rådighed for både eksisterende og nye kunder, som ønsker salgssupport og rådgivning.

Hurtigere leveringstid og en bredere produktpallette

”Mine eksisterende kunder kommer ikke til at mærke nogen forandring. Tvært imod så kan vi fremover garantere hurtigere leveringstid og adgang til en bredere produkt-palette”, siger Henrik Østerlin.

Som Key Account Manager vil Henrik fremover besøge kunder i den østlige del af Danmark, ligesom han fortsætter som kontaktperson for nogle få eksisterende kunder i den øvrige del af landet.

”Jeg har længe haft salg i tankerne, men det var meget vigtigt for mig at finde en samarbejdspartner med samme etik og moral. Det har jeg nu fundet i MTO, som mine kunder i øvrigt også anser som en god samarbejdspartner”, siger Henrik Østerlin og fortsætter:

”Kunderne er vant til at gå til mig, når de skal have fat i et specielt produkt eller har brug for nye øjne på en udfordring. Det er noget af det, som jeg også fremover vil fokusere på”, siger Henrik, som med sine 25 år i el-branchen kan tilbyde en bred vi-den om produkterne og den sammenhæng, de skal indgå i.

I dag starter Henrik op i sin nye stilling, men har de sidste par måneder været i gang med at sætte sig ind i de forskellige produkter, systemer og kommende kunder:

”Det bliver noget helt nyt. Før rapporterede jeg vil mig selv, nu skal jeg rapportere til andre. Men jeg glæder mig til at finde min plads og de mange nye udfordringer, der vil komme”.

Eget vinfirma, familie og en tur på cyklen

Henrik bruger sin fritid med familien og på sit fritidsfirma ”Verdens Vin Import”, hvor han siden 1999 har solgt kvalitetsvine fra hele verden: ”Det er skæg og ballade og en god måde at møde nye mennesker på”, fortæller han.

Henrik glæder sig desuden til at få tid til ferie med datteren samt til træning og en tur på cyklen.

Henrik Østerlin kan fremover kontaktes på:

 

Om MTO:

MTO electric a/s i Vejle forhandler el-komponenter og kapslingsløsninger til en bred kundegruppe indenfor el-sektoren. Virksomheden, som repræsenterer mere end 50 udenlandske leverandører, har til huse på Stiftsvej i Vejle Nord og beskæftiger pt. 20 ansatte.

www.mto-electric.dk

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047