23948sdkhjf

Vi Står Stærk Sammen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Uni-Technology A/S

Uni-technology A/S har fortsat gang i maskinerne og leverer ordrer på trods af corona.

”Vores team er forblevet raske og der er lavet regler for, hvordan vi håndterer situationen, både på arbejdet og i fritiden”, siger Kim Meyer, Driftschef hos uni-technology.

”Kommunikation mellem vores kolleger er en stor del af vores fag, og i denne situation er det vigtigt vi overholder alle offentlige anbefalinger, for at gøre det muligt at opretholde en fungerende arbejdsplads og holde humøret oppe både på arbejdspladsen og i hjemmet,” tilføjer Kim.

”Vi er glade og stolte over at kunne holde produktionen kørende  i denne udfordrende tid og tilbyde hjælp både til  vores kunder og dem der har brug for hjælp, til at holde deres produktion kørende,” siger Thomas Nørmølle, Team Leder.

Uni-technology har igen udvidet medarbejderstaben og lige budt velkommen til to nye ansatte, som allerede er kommet godt igang.

Uni-technology tilbyder alle discipliner fra ide til produktion, - 3D printing og prototype fremstilling, opmåling af værktøjer, ny fremstilling og reparationer/ændringer af værktøjer og finmekanik til produktionsværktøjer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Uni-Technology A/S

Pottemagervej 2
7100 Vejle
Danmark
Uni-Technology A/S

Send til en kollega

0.062