23948sdkhjf

Hvad har Scanmaster og hygiejnebind tilfælles?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanmaster ApS

Svaret er preeflow eco-SPRAY!

preeflow eco-SPRAY bruges netop nu i en produktion af hygiejnebind. 

Opgaven går ud på at spraye en ekstremt lille mængde duft ud på hvert enkelt hygiejnebind. Denne opgave kan eco-SPRAY løse. 

Se i videoen her hvordan preeflow eco-SPRAY fungerer (dog er det lim og ikke duft, der dispenseres her)

Før implementering blev der udført en række grundige doseringstests for kunden. Der blev anvendt en preeflow eco-SPRAY dispenser til dette. Formålet med testene var at kontrollere doseringsnøjagtigheden og repeterbarheden af ​​eco-SPRAY for de ekstremt små mængder duft. En særlig udfordring var at opnå præcise resultater for varierende og forskellige produkter.

Forskellige mængder skulle testes for flere produkter i kundeporteføljen: 1,5, 1,8 og 2,5 mg pr. del, for at muliggøre en fleksibel automatiseret produktion. De grundige doseringstests demonstrerede konsekvent nøjagtigheden og konsistensen af ​​de små mængder, der kræves til processen. Med preeflow eco-SPRAY kan det lade sig gøre at sprøjte med mindre end 1% afvigelse fra den nominelle værdi.

Et eksempel fra kundens portefølje 

De dele, der skal dispenseres, køres i rullende form under eco-SPRAY. Rullens hastighed er over 1.500 dele pr. minut. I det sidste trin ønsker kunden at anvende en lille mængde <1,6 mg duft på hvert produkt. Materialet tilføres fra en beholder ophængt ca. 2,5 meter over gulvet. Den hidtil anvendte metode kunne ikke dosere en så lille mængde præcist på hver del og havde dårlig gentagelighed. Derfor besluttede kunden at købe eco-SPRAY fra preeflow for at integrere sprøjtedispenseren i den eksisterende linje.

Nøglen til succes

Doseringstestene viste, at nøjagtigheden og konsistensen af ​​de små mængder, som kunden kræver, opnås i hver produktmodel. Derudover var overgangen fra en trykbeholder eller gearpumpetank, som tidligere blev brugt, til produkt, der blev tilført af en tyngdekrafttank, overbevisende.

Et analogt signal med PLC gør det nu også muligt at forbinde produktionslinjens hastighed med dispenserens strømningshastighed. Dette betyder, at mængden af ​​væske, der skal sprøjtes, kan justeres dynamisk i henhold til rullens hastighed.

Er du interesseret i at vide mere? Så kontakt os på info@scanmaster.dk 

SCANMASTER 

Scanmaster er Skandinaviens mest udviklings- og serviceorienterede leverandør af unikke doseringsløsninger til ethvert industrielt behov i rette tid og kvalitet.

Du har behovet, vi har løsningen!

www.scanmaster.dk 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanmaster ApS

Svogerslev Hovedgade 48
4000 Roskilde
Danmark
Scanmaster ApS

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11