23948sdkhjf

El-komponenter, kapslinger, kabler? Ring til os i dag!

| Medlemsnyhed | Indrykket af MTO electric a/s

Hos MTO electric er vi stadigvæk leveringsdygtige på et bredt udvalg af el-komponenter, kapslinger, kabler, tilbehør osv. Vi håndterer forsendelser som normalt og har opjusteret lagerbeholdningen.

Coronakrisen har vendt op og ned på hverdagen for mange tusinde danskere. Hos MTO arbejder størstedelen af vores medarbejdere hjemmefra, men vi sidder klar ved telefonen som normalt hver dag fra 8.00 til 16.00 (fredag til 15), ligesom også ordrer pr. mail, e-shop og B2B kører som normalt. Vi har et nødberedskab i MTO og et bemandet lager.

Vi kender selv til udfordringerne, som mange står overfor pt. og ligesom vi internt i virksomheden prøver at hjælpe hinanden og gøre arbejdsdagen så fleksibel som muligt, så arbejder vi også kontinuerligt på at gøre det så fleksibelt og enkelt som muligt at handle hos MTO. Kontakt os her, hvis vi skal hjælpe jer.

Leveringssvigt? Lad os hjælpe med alternative produkter eller tilretninger

Oplever I leveringssvigt eller forsinkelser hos jeres leverandør som følge af corona-situationen, så er du meget velkommen til at kontakte os og lade os undersøge, om vi kan levere. Vi kan have et tilsvarende produkt fra anden leverandør på lager, eller det kan være muligt at foretage en justering på et lagerført produkt, således at det bliver tilpasset jeres behov.

Vi sidder klar til at hjælpe både nuværende og nye kunder og har bl.a. to ingeniører, en maskinmester og en produktionstekniker, som kan vejlede og hjælpe med at finde nye løsninger.

MTO drifter normalt og har opjusteret lagerbeholdningen

Generelt drifter MTO electric a/s fortsat som normalt. Vi modtager med få undtagelser varer fra alle vores leverandører og håndterer forsendelser som normalt. Vi har opjusteret lagerbeholdningen og holder ekstra fokus på varer, som kommer fra højrisikoområder for også fremover at kunne sikre leveringen indenfor alle vores produktgrupper.

Vi følger naturligvis regeringens og Sundhedsstyrelsens vejledninger nøje. Vi har iværksat en lang række tiltag og forholdsregler med henblik på at sikre vores medarbejderes sikkerhed og generelt skærpet vores retningslinjer omkring hygiejne.

Sker der ændringer i driften, sørger vi for oplyse herom via nyhedsbrev, hjemmeside og sociale medier.

Pas på jer selv og hinanden!

www.mto-electric.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
MTO electric a/s

Stiftsvej 14
7100 Vejle
Danmark
MTO electric a/s

Billeder & videoer

El-komponenter, kapslinger, kabler? Ring til os i dag! El-komponenter, kapslinger, kabler? Ring til os i dag! El-komponenter, kapslinger, kabler? Ring til os i dag!

Send til en kollega

0.062