23948sdkhjf

Nyt lager og ny viklingsmaskine giver udvidet kapacitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lesjöfors A/S

Lesjöfors Industrifjädrar i Nordmarkshyttan har for nylig investeret i både en ny lagerbygning og i supermoderne produktionsudstyr. Med den nye Wafiosmaskine bliver kapaciteten betydeligt større for fjedre med kompleks geometri.

Fabrikken i Nordmarkshyttan producerer drejefjedre og trådemner til både store og små kunder. En stor efterspørgsel efter virksomhedens produkter har gjort, at virksomheden er vokset fra tidligere lokaler, og behovet for større lagre og produktionsområder er stort. Den nye 400 kvadratmeter store bygning, der blev taget i brug i sommeren 2019, huser et stort lagerlokale og har også medført, at produktionsområderne har kunnet forbedres og optimeres.

 Hurtigere produktion til mere komplekse drejefjedre

I december 2019 investerede Lesjöfors Industrifjädrar i en ny Wafios FMU 50, som er en højeffektiv og alsidig trådvindingsmaskine til drejefjedre. Det var den anden store maskininvestering i 2019. Det nye udstyr udvider produktionskapaciteten til fjedre i tråddimensionerne på 1,8 mm til 5,0 mm og er udstyret med en udskydelig arm, der kan klare fjedre med en længde på op til 700 mm. Maskininvesteringen på 4,5 millioner kroner medfører en højere produktionskapacitet og udvider muligheden for længere fjedre.

 Klar til udfordrende projekter

I samme periode investerede virksomheden også i kuglebombningsudstyr, som er specialiseret til rustfrie produkter og en ny vibrationstromle.

"Med større rum og produktionsudstyr af høj kvalitet er vi godt forberedt på at påtage os mere komplekse og udfordrende projekter," siger Jan-Erik Nordh, som er leder af Lesjöfors Industrifjäder i Nordmarkshyttan.

 Drejefjedre anvendes i alle mulige applikationer i alt fra papirmøller og sværindustrien til køretøjs- og offshore-komponenter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lesjöfors A/S

Ringager 9-11
2605 Brøndby
Danmark
Lesjöfors A/S

Send til en kollega

0.079