23948sdkhjf

Onlinekurser i metal, maskin og teknisk design

| Medlemsnyhed | Indrykket af TECHCOLLEGE

Brug nedetiden til at styrke kompetenceniveauet i din virksomhed og tag et onlinekursus med løntabsgodtgørelse (VEU).

Opkvalificering af kompetencer kan være med til at fastholde dygtige medarbejdere samt at undgå fyringer, da virksomheden får løntabsgodtgørelse, når medarbejdere er på kursus.

Kurserne er 100% online, hvilket gør det nemt for dig, dine kollegaer eller ansatte at gennemføre dem hjemmefra. Kurserne gennemføres på en supernem platform, hvor du får hurtig support fra din underviser, som er inden for lynhurtig digital rækkevidde og sidder klar til at hjælpe dig.

Tag et onlinekursus med løntabsgodtgørelse

Kursusdeltagere med en faglært uddannelse kan deltage i følgende online kurser til kun 126 kr. pr. dag. Samtidig kan arbejdsgiveren opnå VEU-godtgørelse på 881 kr. pr. dag. 

Kursusdeltagere med videregående uddannelse kan ligeledes deltage i kurserne, dog uden tilskud. Se aktuelle priser her: LINK

TECHCOLLEGEs metal-afdeling tilbyder kundetilpassede onlinekurser inden for teknisk design, stål- og maskinbranchen

Vi kan tilbyde AMU- eller IV-kurser, som er tilpasset til din virksomhed, og individuelt tilpassede kurser, der tilrettelægges i samarbejde med jeres virksomhed og baseres på den konkrete udfordring eller behov. For at kunne realiseres kræves der ved opstart af disse kurser et minimum antal af deltagere.

Nogle virksomheder kan søge tilskud igennem deres kompetencefond, som typisk yder tilskud til kursusgebyr samt undervisningsmaterialer og nogle dækker også lønandele. Ring til os for at høre mere.

Find alle informationer om vores onlinekurser her: LINK


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TECHCOLLEGE

Sigrid Undsets vej 3
9220 Aalborg Øst
Danmark
TECHCOLLEGE

Send til en kollega

0.125