23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dag-til-dag-levering på trods af corona

Har du styr på, hvor du får originale reservedele fra i disse indskrænkede tider?

På trods af en corona-ramt verden er vi hos Granzow fortsat leveringsdygtige på et bredt sortiment af kvalitetskomponenter til din produktion. Vi er din stabile partner i krisen, der sørger for at produktionen ikke går i stå selvom det meste omkring dig gør.

Vi er altid lagerførende af et stort udvalg af originale reservedele, og du vil bl.a. kunne få dag-til-dag-levering på:

- Køletørrere fra CompAir til og med 10 m3/min.
Ubehandlet luft kan forårsage korrosion og beskadigelse af dine rør og den interne struktur i din luftkompressor. Dette kan i sidste ende føre til en systemnedbrud, der koster dig tid og penge. En lufttørrer hjælper med at holde dit system driftsikkert og sikrer dig pålidelige og langsigtede resultater.

Uanset applikation er det vigtigt at den luft du leverer er af høj kvalitet. Luft, der indeholder vanddamp, kan forårsage ødelæggelse af produkter, som kan være meget dyre for din virksomhed. En lufttørrer sikrer, at luften er ren og tør, inden den når brugsstedet.

- BOGE filtre

- Olie/vand udskillere fra CompAir

- Vandcykloner fra Parker

- BroomWade kompressorer til og med 22 kW.
BroomWade er et fleksibelt brand, der fungerer som et supplement til vores high-end brands som eksempelvis CompAir. BroomWade egner sig især godt til dig, der ikke har så mange drifttimer. Så hvis du er i den klasse, der ikke kører en 24/7-produktion så er disse kompressorer meget vel noget for dig. Med BroomWade får du samtidig en plug-and-play-løsning, der hurtigt kan leveres uanset dine specifikationer. Værd at bemærke: disse kan tilbydes med op til fem års garanti!

Hvis det du søger ikke på listen så tøv ikke med at ringe. Vores domicil i Glostrup tillader os et stort lager, og det er din garanti mod produktionsstop.

Ring 4320 2600 og få en snak med en af vores rådgivere om, hvad du lige står og mangler. Vi kan med sikkerhed finde en løsning på din udfordring. Du finder os også på www.granzow.dk.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Send til en kollega

0.032