23948sdkhjf

Ny administrerende direktør hos malingsproducenten Teknos

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknos A/S

Søren Munch er tiltrådt som administrerende direktør i industrivirksomheden Teknos A/S efter Sten Søgaard, som er fratrådt

Søren Munch tilfører solid international ekspertise fra en række forskellige industrier varierende fra produktion af containere over møbler til fødevarer. Søren kommer med 25 års erfaring inden for ledelse og udvikling af mellemstore danske og store internationale matrix-organisationer. Senest har Søren i godt 10 år været administrerende direktør i Hamlet Protein – en procesindustri-virksomhed, der producere unikke proteinløsninger.

Paula Salastie, ejer og CEO i Teknos-koncernen, siger om den nyansatte direktør for det danske selskab: ”Søren Munch kombinerer strategisk tænkning og et stærkt menneskesyn for at opnå målene i sit virke. Med sit kommercielle mindset fokuserer han på hele værdikæden, alt imens han hele tiden har et stærkt fokus på kunderne”. 

Om sin nye stilling hos Teknos A/S siger Søren Munch: ”Teknos er kendt for meget høj teknisk viden kombineret med kundefokuseret innovation. Den danske enhed besidder nogle unikke kompetencer, og jeg glæder mig til at bringe dem i spil over for både de danske kunder og i samarbejdet med den globale organisation i Teknos”.  

Teknos A/S producerer maling til industrien og har knap 200 medarbejdere på fabrikken i Vamdrup, Sydjylland, som Søren Munch nu står i spidsen for.

Teknos er en global virksomhed, som tilbyder en bred vifte af overfladebehandlings-produkter til industrien,byggeriet og til private. Teknos blev grundlagt i 1948 og er 
i dag en af Finlands største familieejede virksomheder med ca. 1.700 ansatte. 
Vi er til stede i mere end 20 lande i Europa, Asien og USA og har en nettoomsætning
på ca. 408 mio. euro om året. Vi er en af ​​de førende leverandører til industrien og har
en stærk position i detailhandelen og inden for bygningsmaling. Vi har en ambition
om at udvikle løsninger, der kan være med til at beskytte kloden. Derfor arbejder vi
tæt sammen med vores kunder på at udvikle smarte, teknologisk avancerede l
øsninger, der beskytter og forlænger levetiden på alle typer af produkter.
Vil du vide mere, så besøg
teknos.com 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknos A/S

Industrivej 19
6580 Vamdrup
Danmark
Teknos A/S

Send til en kollega

0.125