23948sdkhjf

Ny praktisk skærmindstilling til populær lagtykkelsesmåler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Strenometer ApS

Aflæs måleresultater selv i skarpt sollys

Strenometers populære lagtykkelsesmåler model 456C har fået tilføjet et ekstra trin under indstilling af skærmens lysstyrke, som nu kan gøres ekstra kraftig.

 De fleste har oplevet at det kan være svært at se hvad der står på en skærm, fx på telefonen, når man befinder sig udenfor i skarpt sollys. Samme oplevelse har nogle brugere haft med lagtykkelsesmåler model 456C. Producenten Elcometer Ltd. har lyttet til brugernes feedback og har på den baggrund genudviklet instrumentets firmware så skærmen nu kan gøres endnu nemmere at aflæse i stærkt sollys – ideelt til arbejde i marken.

 Det betyder i praksis at lagtykkelsesmåleren har fået tilføjet et ekstra menupunkt under den manuelle indstilling af skærmens lysstyrke, og hvor der før var 6 niveauer, er der nu 7.

 Man skal være opmærksom på at det kraftige lys i niveau 7 bruger ekstra batteri; men der er stadig batteri nok til i hvert fald 5 timers kontinuerlig brug, og det rækker i de fleste tilfælde snildt til en hel arbejdsdag hvor man ofte ikke vil have funktionen slået til konstant. Det nye lysstyrkeniveau påvirker ikke standardindstillingen, og der bruges ikke mere batteri så længe skærmen er indstillet til niveau 1 til 6.

 Den nye indstilling fås som firmwareopdatering og vil i fremtiden være standard i lagtykkelsesmåler 456C.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Strenometer ApS

Kongevejen 213
2830 Virum
Danmark
Strenometer ApS

Send til en kollega

0.11