23948sdkhjf

Jongshøj Maskiner: Plads til robothotel og reservedelslager

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Schourup A/S

Jongshøj Maskiner får bedre plads til robothotel og reservedelslager under loftet. Robotplæneklippere er nemlig populære blandt kunderne, og den stigende interesse for service og vinteropbevaring giver behov for mere plads i de eksisterende rammer.

Den stigende efterspørgsel betød, at Henrik Jongshøj, som er indehaver af Jongshøj Maskincenter, havde brug for bedre plads både til værksted, lager og vinteropbevaring af robotplæneklippere. På Google søgte han efter en egnet løsning, og her fandt han flere af vores cases fra andre virksomheder, der har fået bedre plads ved at udnytte loftshøjden med mezzaniner.

Et opkald til Lars Møller blev til en aftale i kalenderen og et par dage senere kom han forbi butikken ved Slagelse for at besigtige lokalerne og måle op til mezzaninen. Løsningen blev 2 mezzaniner med lagerreoler – en til reservedelslager og en til robothotellet.

>> Se casen for Aarhus Maskinmesterskole: Specielle gulvforhold stiller krav om hel speciel mezzanin. 

Den ene mezzanin er placeret over værkstedet, hvor der er behov for fri bevægelighed. Derfor er denne mezzanin konstrueret med 8 meter selvbærende spænd. Med denne konstruktion er der ikke behov for bærende søjler midt under mezzaninen. Her er søjlerne placeret langs væggene, og det giver frie gangarealer for medarbejderne i værkstedet.

Henrik Jongshøj valgte selv at stå for montage af mezzaninerne med en supervisor fra Hans Schourup på sidelinjen til at bistå med råd og vejledning under montagen. Det er ikke en kompliceret opgave at montere en mezzanin, men det er afgørende at få startet rigtigt. Supervisoren sikrede, at de fik startet rigtigt op, og efter en aftalt tidsplan kom han forbi og satte gang i de næste etaper og færdiggørelse af montagen.

”Jeg har haft en rigtig god oplevelse: Materialerne blev leveret som aftalt. Leveringstiden var fin. Opmålingen var snorlige og materialerne passede perfekt. Montagetegningerne var lette at forstå. God, konstruktiv rådgivning under montagen. Og mezzaninerne er i en fed kvalitet.” Henrik Jongshøj, indehaver af Jongshøj Maskiner

>> Har du også brug for bedre plads? Udfyld formularen i dag >>

 

Opgaven:

  • Opmåling, konstruktion og levering af 2 mezzaniner på 68 m2 og 85 m2. Inkl. trapper og palleporte.
  • 36 fag Meta Clip lagerreoler
  • Montagerådgivning

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Schourup A/S

Sletvej 2 D
8310 Tranbjerg
Danmark
Hans Schourup A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.171