23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Envotherm leverer Turn-key løsning til Flyindustrien

Envotherm vandt udbuddet on levering af vand-recirkulering til nyopført fabrik

Ordren faldt til Envotherm på grund af teknologiens lave driftsomkostninger, online service, samt at Envotherm er i stand til at leverer det reneste destillat til genbrug i produktionen.

Anlægget bliver det andet Turn-Key anlæg Envotherm levere til Aerospace industrien.

Envotherms Turn-Key løsning sikre vandrecirkulering af alt procesvand, bortset fra toiletskyld til en nyopført fabrik i EU. Anlægget kan levere 8 m3 Demi vand per time døgnet rundt, hvoraf de 4 m3 kommer fra genbrugt spildevand. Se præsentationsfilm på følgende link. https://envotherm.dk/ren-forretning/

 

Digital overvågning

Anlægget bliver digitalt overvåget 24/7 og 70% af alt service udføres online. Det har været en af de afgørende faktorer for valget af Envotherms løsning.

”Vores kunder påskønner denne service”, udtaler Vibeke Svendsen, CEO i Envotherm, ”da det betyder færre omkostninger til service og bedre oppetid af anlægget.”

 

Sikkerhed for driftsudgifter

I Envotherms inddampnings-teknologi bliver energien genanvendt i anlægget. Envotherm kan derfor som de eneste garanterer energiforbruget per behandlet m3 spildevand og derved garanterer driftsudgifterne. Energiforbruget på de store anlæg er under 25 kWh per m3 behandlet spildevand.

Med Envotherms løsning kender kunden den fulde udgift til behandling af spildevandet, og den udgift er langt under bortskaffelsesomkostningerne, en ny kunde sparer typisk 35-50% p.a. på deres spildevandsudgifter.

 

Se case-stories på Envotherms hjemmeside fra flere referencekunder. https://envotherm.dk/cases/

 

 

Vil du vide mere, kontakt CEO, Vibeke Svendsen, mobil 40279217, eller e-mail, vsv@envotherm.dk

 

 

 

Envotherm A/S
Thorsvej 240
7200 Grindsted
Haderslev Kommune
Danmark

Kontaktperson

VS
Vibeke Svendsen
Adm. direktør
+45 40279217 vsv@envotherm.dk

Send til en kollega

0.017