23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DFI-Gruppen A/S indgår sponsoraftale med Bjarne Pedersen

Bjarne Pedersen afslutter sin lange og glorværdige karriere med udgangen af sæsonen 2020. 

DFI-Gruppen A/S har valgt at indgå en sponsoraftale med en af Danmarks mest erfarne speedwaykørere, Bjarne Pedersen i forbindelse med at han afslutter sin lange og glorværdige karriere med udgangen af sæsonen 2020. Bjarne Pedersen har været aktiv gennem de sidste 31 år, deltaget i 71 Speedway Grand Prix løb, hvor bedste placering var en sammenlagt 6. plads tilbage i 2005, han har repræsenteret Danmark ved hold VM) i hele 27 Speedway World Cup løb, hvor det blev til otte medaljer – heraf to af guld 

Derudover har Bjarne Pedersen været fast inventar i den danske liga, 17 sæsoner i den britiske liga, 18 sæsoner i den svenske liga og 22 sæsoner i den polske liga.

Den sidste sæson kører Bjarne Pedersen for superligaklubben Esbjerg Vikings og Kolejarz Opole i Polen. Begge steder som holdkaptajn. Derudover vil Bjarne Pedersen også deltage i den tyske liga i det omfang kalenderen tillader det.

Karrieren afsluttes med et afskedsløb, ”Final Lap”, som arrangeres i samarbejde med Esbjerg Motorsport. Løbet køres på Esbjerg Vikings hjemmebane, Granly Arena til september.

Final Lap gennemføres som en fireholds match, som det kendes fra DM hold finalen. Bjarne Pedersen forventer at kunne præsentere nogle af de bedste udenlandske og danske kørere i afskedsløbet.

DFI-Gruppen A/S ønsker Bjarne Pedersen held og lykke i sin sidste sæson og tiden fremover når speedwaycyklerne er kørt i garagen.

DFI-Gruppen A/S
Sverigesvej 8
7480 Vildbjerg
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21062340
P nummer: 1004676872

Send til en kollega

0.063