23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Alumeco på BYGGERI’20

I år deltager vi på BYGGERI’20, og vi ser frem til at inspirere dig til en masse spændende, tilpassede facadeløsninger med blandt andet profiler, facadeplader, profilerede plader samt overfladebehandlede og rå aluminiumplader.

Vi er på messen alle dage, og her har du mulighed for at møde vores specialister, der med byggefaglig og teknisk viden samt indgående kendskab til anvendelse af aluminium i inden- og udendørs konstruktioner, er klar til at besvare dine spørgsmål og give dig inspiration til dit næste projekt:

“Ethvert byggeri er unikt, og derfor er det vigtigt for os, at alle vores kunder får en tilpasset løsning, der er udviklet til det enkelte projekt. Løsningerne kan kun udvikles via tæt samarbejde med kunderne, og derfor glæder vi os til at starte dialogen med dig allerede på messen”, siger Mads Nyborg, Teamleader Building DK.

Under messen har vi fokus på STACBOND® facadeplader, som tilgodeser de mange æstetiske såvel som funktionelle krav, der er til moderne byggeri. Du kan læse meget mere om de mange fordele ved at vælge STACBOND® lige her.

Vi ses på stand E-7019!

Alumeco A/S
Næsbyvej 26
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19851974
P nummer: 1004017635

Send til en kollega

0.031