23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BYGGERI'20 er blevet udsat, men vi synes ikke i skal snydes

I forbindelse med BYGGERI'20, som er Skandinaviens vigtigste messe, har Dorch & Danola selvfølgelig indhentet nogle ekstra skarpe priser til jer. Selvom at BYGGERI'20 er udsat på ubestemt tid, så synes vi ikke at i skal snydes for de gode tilbud.

BYGGERI'20 skulle have været løbet at stablen den 10.-13, marts 2020. Desværre er det blevet udsat på ubestemt tid, da mydighederne har udtalt i en pressemeddelelse, at de fraråder arrangementer med mere end 1000 deltagere at blive afholdt.

Byggerimessen i Fredericia har positioneret sig som Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer, hvor ca. 300 leverandører, udstiller deres produkter og løsninger, som vi kan tage med hjem til jer. 

Dorch & Danola glæder sig til at kunne deltage ved messen som besøgende, når der kommer en ny dato for afholdelse af messen.

Vi deltager for at komme ud og hilse på alle vores leverandører, samt for at få et indblik i de nyeste tendenser og udvikling af bl.a. viden og erfaring. Det gør vi for at være opdateret i branchen og dermed kunne give den bedste service til alle vores kunder.

I forbindelse med BYGGERI’20 har vi selvfølgelig indhentet de bedste tilbud til dig, og bare fordi at BYGGERI'20 er aflyst, så synes vi ikke at du skal snydes for nogle rigtig gode priser.

Du kan derfor finde skarpe priser på kvalitetsbrands som bl.a. Bessey, Leica, Geo Fennel, Spectra, Winbag, WinMax, Stanley, Sievert, Rapid, Mirka og mange andre. Kampagnen kører til og med den 31. marts 2020. Du kan se hele Kampagnen her. 

Læs mere om BYGGERI’20 messen her

Du kan også se vores andre kampagner her

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84512028
P nummer: 1002696771

Kontaktperson

GS
Gorm Sandberg
Marketing, Kommunikation & E-commerce ansvarlig
+45 66155040 gp@dorchdanola.dk

Send til en kollega

0.047