23948sdkhjf

DIS åbner afdeling i Odense

| Medlemsnyhed | Indrykket af DIS - Dansk IngeniørService A/S

Med åbning af en ny afdeling i Odense er DIS rykket tættere på de fynske kunder.

For at følge med den fortsatte vækst af projekter og kunder har vidensvirksomheden DIS, der leverer tekniske totalløsninger, rådgivning og konsulentydelser til industrien i både ind- og udland, åbnet afdeling i Odense og er dermed rykket tættere på de fynske kunder.

- Hos DIS er vi drevet af altid at finde de bedste løsninger, der kan opfylde vores kunders behov, og jeg glæder mig til, at vi får sat et lokalt præg på Fyn. Her får vi mulighed for at styrke samarbejdet med nuværende samt nye kunder, og så har Fyn dygtige ingeniører, som helt sikkert kan bidrage til og understøtte de kompetencer, DIS allerede har, siger Michael Gadeberg, direktør og partner hos DIS.

DIS har store forventninger til engagementet på Fyn, hvor vidensvirksomheden både ser deres serviceydelser og unikke virksomhedskultur passe godt ind hos de mange fynske firmaer inden for produktudvikling og produktion.

- Der er et stort potentiale for DIS på Fyn, hvor industri- og udviklingsvirksomheder gennem de senere år har oplevet en særdeles positiv udvikling, der stiller krav til både faglige kompetencer, fleksibilitet, skalerbarhed og tilstedeværelse, hvilket gør DIS til en interessant samarbejdspartner, siger Lars Jøker Nissen, Department Manager for DIS i Odense og Ballerup.

DIS beskæftiger mere end 500 ingeniører, og ud over afdelingen i Odense har virksomheden yderligere seks afdelinger i Danmark samt afdelinger i Polen, Spanien, Tyskland og USA og tæller nu 18 afdelinger på verdensplan.

DIS Odense, adresse:
Svendborgvej 226, 2. sal
5260 Odense
87 38 74 50

Om DIS:
DIS (Dansk IngeniørService A/S) er en international vidensvirksomhed, der leverer konsulentydelser, rådgivning og totalløsninger til industrien. DIS blev grundlagt i 1997 og har i dag afdelinger i Danmark, Polen, Spanien, Tyskland og USA og tæller 18 kontorer på verdensplan og beskæftiger mere end 500 ingeniører. I Danmark er navnet DIS, og i resten af verden er det CREADIS.

For yderligere information:
Lars Jøker Nissen, Department Manager for DIS i Odense og Ballerup, 87 38 74 50


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DIS - Dansk IngeniørService A/S

Ørstedsvej 10, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
DIS - Dansk IngeniørService A/S

Send til en kollega

0.062