23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GEMÜ udvider sin gennemprøvede stillingsregulator

Gennemprøvet og alsidig – GEMÜ 1436 cPos med nyt feltbus-interface Profinet GEMÜ udvider sin gennemprøvede stillingsregulator GEMÜ 1436 cPos med yderligere muligheder i feltbus-miljøerne.

Med det nye Profinet-feltbus-interface opnår stillingsregulatoren GEMÜ 1436 cPos en op til 8 x højere overførselshastighed. Derimod bevares muligheden for at foretage alle indstillinger nemt og komfortabelt via feltbus-interfacet frem for at skulle foretage dem lokalt på betjeningsenheden. På den måde overføres også procesdata til styring af ventilpositionen digitalt. Den nye feltbus-variant med Profinet giver desuden brugeren flere praktiske fordele, da den giver en endnu mere stabil forbindelse og udvider konfigurationsmulighederne.

Den elektropneumatiske stillingsregulator fås dermed ikke kun i "Standard"-udførelsen med analoge signaler (0/4-20 mA) og de allerede tilgængelige udførelser med DeviceNet og Profibus DP, men nu også med Profinet - industriens Ethernet-standard, som i nærmeste fremtid vil etablere sig endnu stærkere i automatiseringsbranchen.

Dermed udvider GEMÜ sin produktportefølje af stillingsregulatorer til pneumatisk aktiverede armaturer. Ventilspecialisten tilbyder nu en komplet produktfamilie af indstillingsenheder til realisering af mange forskellige styringsopgaver. Hver enkelt serie har sine helt egne egenskaber og kendetegn, så der altid kan opnås optimal balance mellem funktionsmuligheder og omkostningseffektivitet.

Intelligent stillingsregulator og integreret procesregulator GEMÜ 1436 cPos

 

 

Gemü ApS
Brydehusvej 13
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30497643
P nummer: 1013189894

Kontaktperson

SAHH
Stefan A. H. Holmgren
Operations Manager
+45 70222516 stefan.holmgren@gemue.dk

Send til en kollega

0.032