23948sdkhjf

Dansk Boligbyg indvier nyt domicil i Roskilde med reception

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Boligbyg A/S

Den landsdækkende entreprenør-koncern, Dansk Boligbyg a/s, har fået næsten dobbelt så meget plads i Roskilde efter flytning fra Havnevej i bymidten ud til Lykkegårdsvej 17, 1. sal i bydelen Trekroner.

Afdelingen blev etableret i 2003, og i april 2019 blev endnu en afdeling etableret i Roskilde – med Rasmus J. Hougaard som afdelingsleder. Samtidig er afdelingsleder Jeppe Nielsen blevet udnævnt til regionsdirektør. Og det hele bliver nu fejret med en Reception i det nye domicil, fredag den 20. marts kl. 13.00-17.00.

Dansk Boligbyg udfører bolig- og institutionsbyggerier samt renoveringsopgaver i total- og hoved-entrepriser i Danmark. Virksomheden blev etableret i Horsens i 1998, hvor der er 3 afdelinger, og har udover de 2 afdelinger i Roskilde også afdelinger i Aalborg og Odense. Afdelingerne i Roskilde har tilsammen 22 medarbejdere.

Aktuelt arbejder de 2 afdelinger med følgende projekter:
Senior-boligfællesskab i Skovlunde ved København
Eksklusive boliger på Amtsvej i Allerød
Kollegieboliger ved Valby Idrætspark
Ungdomsboliger på Amagerbrogade, København
Boliger på den nedlagte Flyvestation Værløse
Senior-boligfællesskab på Tikøbsgade i Valby
Plejeboliger i Jægersborghave, Gentofte
Almene boliger på Ny Taastrupvej i Holbæk
Ældreboliger på Stolpehøj i Gentofte

Afdelingsleder og regionsdirektør Jeppe Nielsen er 58 år, og har arbejdet i Dansk Boligbyg gennem 18 år, først som projektleder 12 år i Horsens, og fra 2013 som afdelingsleder – nu regionsdirektør i Roskilde. Som medejer af ”Dansk Boligbyg Medarbejderselskab ApS”, der ejer næsten halvdelen af koncernen, er Jeppe Nielsen valgt som medlem af bestyrelsen i Dansk Boligbyg a/s.

Rasmus J. Hougaard er 47 år, og har en baggrund som projektchef i flere virksomheder, indtil han blev ansat som projektchef/kommende afdelingsleder i efteråret 2018 i Dansk Boligbyg, Roskilde. Fra starten i Dansk Boligbyg fik han ansvaret for opførelsen 140 DGNB-sølv certificerede kollegie-boliger ved Valby Idrætspark. Og sideløbende hermed har Rasmus J. Hougaard altså nu etableret en ny afdeling i Roskilde.

Siden det i 2003 blev besluttet at etablere Dansk Boligbyg a/s i Roskilde, er 33 projekter afleveret, mens der aktuelt arbejdes på 9 projekter. De 42 projekter har en samlet entreprisesum på ca. 1,5 mia. kr. (1.500 millioner kr.). Det samlede etageareal udgør ca. 150.000 m2, og der er tale om i alt ca. 1.500 boliger samt en skole i Høng og en daginstitution i Glostrup.

Nu skal det hele fejres, og derfor inviterer Dansk Boligbyg a/s til Reception fredag den 20. marts fra kl. 13.00 til 17.00 i det nye domicil på ca. 600 m2 på Lykkegårdsvej 17, 1. sal, 4000 Roskilde – altså næsten dobbelt så meget plads som de hidtil ca. 300 m2 på Havnevej i Roskildes bymidte.

Ved samme lejlighed bliver der mulighed for at hilse på medarbejderne fra søsterselskabet BASE Erhverv as, der også er flyttet fra Havnevej i Roskilde til nyt domicil på Lykkegårdsvej 17, Roskilde.

Se mere her: https://danskboligbyg.dk/aktuelt#aktuelt

Billedtekst:
Afdelingsleder og regionsdirektør Jeppe Nielsen (tv.) og afdelingsleder Rasmus J. Hougaard (th.) glæder sig til sammen med medarbejderne i de to afdelinger i Roskilde at byde velkommen til en Reception fredag den 20. marts fra kl. 13 til 17, hvor det nye domicil, den nye afdeling og Jeppes udnævnelse til regionsdirektør skal fejres.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Boligbyg A/S

Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Danmark
Dansk Boligbyg A/S

Send til en kollega

0.062