23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er du træt af vand i kælderen?

Så skal du da have en SpillGuard®

 

Februar 2020 har skrevet historie ved at være den vådeste februar måned i Danmark siden 1874. Måske er du en af de ”heldige”, som har måtte lægge hus og kælder til, når regnvandet har kommet på de jævnlige og uvelkomne besøg…

 

Bruger du sandsække og pumper?

Måske bruger du en hulens masse vandsække og pumper til både at skærme mod regnvand og pumpe det ihærdige vand ud fra kælderen. Men hvad nu hvis det ikke er nok? Hvad gør du, hvis vandet alligevel trænger ind i kælderen? Du løser vandproblemet med en SpillGuard® fra DENIOS.

 

Hvad kan en SpillGuard®?

En SpillGuard® er en banebrydende ’hockeypuck’, der opdager væsker og lækager med det samme, de sker. Det vil sige, at SpillGuard® detekterer i bedste Sherlock Holmes-stil det regnvand, der bliver ved med at hjemsøge din eller din virksomheds kælder.

 

Første skridt når du skal bruge en SpillGuard®

SpillGuard® er så nem at bruge, at selv din gamle teknologiskræmte mormor på 89 år kan finde ud af det. Først skal du selvfølgelig finde ud af, hvor du skal bruge din lækagedetektor henne. Er det nede i arkivkælderen? Er det i kælderen derhjemme? Er det på lageret i virksomheden, som ligger nede i en kælder? Valgmulighederne er mange.

 

Hvordan skal du bruge en SpillGuard®?

Når du har valgt den rigtige kælder, hvor din SpillGuard® skal være, så skal du placere den det sted, hvor vandet vil komme ind først. Så trykker du på knappen for at tænde din SpillGuard®. Så snart vandet kommer i kontakt med SpillGuard®s hylster, starter en audiovisuel alarm. Sagt med andre ord, tænd/sluk-knappen blinker, og SpillGuard® hyler højere end en ulv.

 

SpillGuard® hyler og hvad så?

Når SpillGuard®s alarm går i gang, bliver den ved i mindst 24 timer (medmindre du selv aktivt slukker for den). På den måde er du sikker på at høre den og tage de nødvendige nødforanstaltninger i brug.

Med SpillGuard® får du tid. Du får tid til at flytte og redde lageret. Du får tid til at flytte og redde vigtige familieminder, der er gemt i papkasser. Du får tid til at flytte og redde vigtige dokumenter, der er gemt i arkiverne.

 

Læs mere på vores hjemmeside

SpillGuard® er oprindeligt udviklet til detektering af lækager af olier og kemikalier, men hvorfor ikke tænke ud af boksen og bruge den i disse våde tider? Vil du vide mere om SpillGuard®? Så smut forbi vores webshop.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

RSF
René Skovgaard Frøslev
Direktør
+45 76244080 ref@denios.dk

Send til en kollega

0.047