23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sammenklappelige stålracks til transmissionsaksler

Clip-Lok SimPak™ har udviklet en sammenklappelig stålrack til en af de førende producenter af landbrugsmaskiner i Finland. Den unikke løsning betyder øget effektivt og reduktion af skader for vores kunde.

Clip-Lok SimPak™ har udviklet en sammenklappelig stålrack til transmissionsaksler brugt i jordflytningsmaskiner. Stålracken er varmforsinket, hvilket øger dens holdbarhed i det hårde arbejdsmiljø. Vores kunder kan med fordel opbevare stålracksene udendørs. Ligeledes er Clip-Lok Stål Racks’ konstruktion unik, da sammenklappede racks dimensioner passer sammen, og dermed optimeres pladsen under transport. Strategiske steder på racksene er malet med orange for at indikere separeringen mellem rack og transaksel. Truckchaufføren bruger den farveindikator som guide ved håndtering af racken. Det betyder forbedret håndtering ved truck transport samt reduktion i risiko for skader.

Vores kunde efterspurgte en ikke-fibrøs emballageløsning til sine transmissionsaksler. Sammen med top-ingeniører fra Samcons Oy i Finland har Clip-Lok udviklet en løsning til vores kunde. Samcons Oy har designet værktøjet, der sikrer en effektiv produktion af stålracksene. Således kan Clip-Lok tilbyde stålracks til konkurrencedygtige priser.   

Clip-Lok SimPak Stål Racks’ design gør det let for operatører at håndtere transmissionsakslerne. Designet med guides til truck-gaflen hjælper med præcis og sikker håndtering. Samtidig assisterer den farvede topguide truck-operatører med at separere transmissionerne fra stålracksene, og gør således håndtering lettere.

Udover den effektive håndtering af stålracksene, har Clip-Loks Stål Racks flere støttedunnage placeret på bunden. Disse fasholder transmissionsakslerne under transport. Yderligere er stålracksene markeret med hvert deres unikke serienummer, så man altid kan identificere racken og de transporterede emner.

Gustaf Follin, salgsdirektør hos Clip-Lok SimPak™, siger, ”Vi bruger konstruktionsstål af højeste kvalitet til vores stål racks. Det betyder mange års levetid for løsningen”. Yderligere siger han, ”Vi producerer hver en rack i vores svejsefikstur. Dette muliggør racks af højeste kvalitet, samtidig med kontinuitet, kvalitet og effektivitet under produktionen. Vores Clip-Lok Stål Racks til transmissionsaksler er varmforsinket, og kan derfor med fordel opbevares udenfor og modstå det hårde miljø i Finland”.

Clip-Lok Simpak ApS
Solvang 25
3450 Allerød
Allerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17406434
P nummer: 1001280855

Send til en kollega

0.048