23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Intelligent svejsemaskine udviklet til automatisering

For at fastholde sin førende markedsposition bruger den hollandske svejserobotleverandør RobWelding kun markedets bedste svejsemaskiner til sine løsninger. Derfor har virksomheden et tæt samarbejde med svejsemaskineproducenten Migatronic.

RobWelding, som ligger i Dodewaard i den centrale del af Holland, har i mere end ti år forsynet landets svejseindustri med innovative robotløsninger. Virksomheden beskæftiger 16 robotspecialister, der udvikler skræddersyede svejserobotter og rådgiver industrivirksomheder om, hvordan automatisering kan være med til at øge produktiviteten.

RobWeldings administrerende direktør, Karel van Vlastuin, mener, at svejserobotter har meget at tilbyde både små, mellemstore og store produktionsvirksomheder, og derfor er RobWeldings løsninger udviklet til alle typer virksomheder.

- Det har i mange år været en gængs opfattelse blandt SMV’er, at svejseautomatiseringsløsninger kun gav mening for store produktionsvirksomheder. Men vores svejserobotter kan fås til en overkommelig pris og er hurtige at stille op, så derfor er de ideelle til SMV’er. Med vores robotter bliver svejserne aflastet, så de kan påtage sig mere specialiserede opgaver. Det øger både produktiviteten og giver et bedre arbejdsmiljø, siger Karel van Vlastuin.

Innovativ software

RobWelding arbejder tæt sammen med Migatronic, der leverer nogle af markedets mest slidstærke, effektive og teknologisk innovative svejsemaskiner.  

- Vores samarbejde startede i 2014, og i dag er Migatronic en af vores tætteste samarbejds­partnere. Til vores løsninger bruger vi især Migatronics Sigma Select ROBO svejsemaskine, og vi kan altid få hjælp og rådgivning om svejseudstyr og automatisering af deres svejse­eksperter, forklarer van Vlastuin.

Sigma Select ROBO er en intelligent MIG/MAG svejsemaskine, der kan bruges til alle typer materialer, og den kan opgraderes med ny software i hele dens levetid.

- Der dukker hele tiden nye, avancerede svejseprocesser og -funktioner op. Derfor er det vigtigt, at vores robotter, sammen med den integrerede svejsemaskine, løbende kan opgraderes med ny software. Det er muligt med Sigma Select ROBO på grund af maskinens banebrydende software, der kan integreres med de fleste industrielle robotter på markedet, siger van Vlastuin.

Gør svejsning nemt

RobWelding tilbyder de to standardløsninger Ready Robotic System og Ready Robotic Cell. De kan tilpasses næsten enhver produktionslinje og implementeres i løbet af få timer. Løsningerne kræver kun en svejsemaskine, der er udviklet til automatisering. 

- Ready Robotic System er en robotcelle til svejsning af større komponenter, mens Ready Robotic Cell er en enkel robotopstilling. Vores robotter kan være installeret, konfigureret og klar til drift i en kundes produktion i løbet af en enkelt dag. På den måde kan kunden høste fordelene fra dag ét, forklarer van Vlastuin.

- Sigma Select ROBO er udviklet til svejseautomatisering og kan derfor nemt integreres med en robotarm eller en større celle. Og svejsemaskinens intuitive betjeningspanel gør det nemt for kunden at indstille den. Derfor passer Sigma Select ROBO så godt sammen med vores robotløsninger, fortsætter han.

Stor efterspørgsel efter automatisering

Michel Faes er salgsansvarlig hos Migatronics hollandske datterselskab. Han mener, at industriens stigende efterspørgsel efter automatiseringsløsninger har banet vejen for svejseudstyr som Sigma Select ROBO.

- Automatisering giver mulighed for at forbedre produktivitet, præcision og kvalitet. Derfor investerer mange industrivirksomheder i svejserobotter og andre svejseautomatiseringsløsninger. Leverandører af svejse­robotter og automatiseringsløsninger efterspørger i stigende grad svejsemaskiner til automatisering. Derfor har Migatronic udviklet en ny version af den populære Sigma Select svejsemaskine, nemlig Sigma Select ROBO. Den er udstyret med Migatronics kendte svejseteknologi og brugervenlige betjeningspanel. Robotløsninger har nemlig brug for stærke og intelligente svejsemaskiner, fortæller Michel Faes.

Migatronic A/S
Aggersundvej 33
9690 Fjerritslev
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34485216
P nummer: 1001721060

Send til en kollega

0.031