23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du tilmeldt dig KYOTECH-seminaret hos Kyocera Unimerco?

Torsdag 12. marts 2020 afholdes det tekniske seminar KYOTECH på værktøjsproducentens adresse i Sunds ved Herning

Denne gang er temaet bearbejdning i aluminium og rustfrit stål og kommer til at indeholde både teori og bearbejdning af materialerne i praksis. Seminaret er gratis og er målrettet dig som professionelt arbejder med spåntagning og produktion inden for metalindustrien.

Der vil i løbet af dagen blive gennemført en række spændende værktøjsdemonstrationer inden for boring og fræsning i de nævnte materialetyper, men også titanium. Du kan blandt andet opleve danmarksnyheden Gammadrill, som er fantastisk effektiv ved boring i aluminium, men også ekstrem højhastighedsfræsning med Kyocera Unimercos MFAH-planfræser.

KYOTECH-seminaret er en spændende mulighed for dig, som ønsker at få optimalt udbytte af dine værktøjer og sikre bearbejdningsprocessen er så optimal som mulig. På seminaret får du rig mulighed for at stille spørgsmål - få råd og vejledning til aktuelle udfordringer - men også mulighed for at udveksle erfaringer og problemstillinger på tværs af øvrige deltagere og Kyocera Unimercos specialister.

Vil du vide mere eller tilmelde dig årets KYOTECH-seminar, skal du klikke her.

Kyocera Unimerco Tooling A/S
Drejervej 2
7451 Sunds
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21126543
P nummer: 1000515919

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046