23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vælg den rigtige svejsehjelm for et sikkert luftmiljø

De nye skærpede regler for niveauet af Krom 6 i luften vil gøre det nødvendigt med nyt sikkerhedsudstyr for mange der svejser i rustfrit stål. Her er det vigtigt at vælge rigtigt.

Ikke alle svejsehjelme er lige sikre og skabt ens.

Kemppi har for nylig lanceret sin nye GAMMA-produktserie, der kombinerer komfort med den højeste standard for åndedrætsbeskyttelse: TH3. I et miljø, der er præget af teknologi, og som udvikler sig lynhurtigt, skal beskyttelsesudstyr  overholde nye sikkerhedskrav. Gamma GTH3's nye batteridrevne filterenhedsmodellers maksimale indgående lækageniveau på kun 0,2 % er en stor forbedring i forhold til TH2-modeller på niveau  2 % som normalt ses i svejseværkstederne  bærer vidnesbyrd om, at Kemppis Gamma-produkter er designet efter  de strengeste standarder med henblik på brugernes maksimale beskyttelse og tryghed.

Positivt tryk giver ubesværet vejrtrækning

Kemppis Gamma GTH3-åndrætsværn til svejsere giver en konstant forsyning af sikker  indåndingsluft i svejsehjelmen. Det overtryk der skabes inde i hjelmen gør vejrtrækningen ubesværet og samtidig yder tætningen den bedste pasform til alle  hovedformer og -størrelser, både med og uden skæg.

Et fuldt spektrum af Gamma-beskyttelse.

Gamma-udstyr er designet til forskellige behov inden for lysbuesvejsning, skæring, slibning, fugning og valideringsprocesser. Foruden den enestående beskyttelse af åndedrættet, som Gamma GTH3 giver, giver Gamma-svejsehjelme med automatisk nedblænding og LED lys mod arbejdsstedet, exceptionelt udsyn for brugeren, hvilket højner sikkerheden yderligere.

Se mere

Vi anbefaler at se videoen via linket, hvor Product Manager John Frost præsenterer Kemppis fulde program af sikkerhedsudstyr til svejsning.

Kemppi A/S
Literbuen 09
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11450601
P nummer: 1002908817

Kontaktperson

Mogens Jantzen
Sales Assistant, Financial Accountant
+45 44941677 mogens.jantzen@kemppi.com

Send til en kollega

0.094