23948sdkhjf

Siemens frigiver Simatic PCS neo V3.0 til salg og levering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S

Vores mangeårige erfaringer med proceskontrolsystemer og vores nyeste teknologiske landvindinger har vi samlet i et nyt og brugervenligt system.

Det betyder for dig, at du vil opleve en helt ny verden inden for procesautomation med det nye system – Simatic PCS neo – som er komplet webbaseret.

Med Simatic PCS neo introducerer Siemens en trendsættende systemsoftware, der tilbyder helt nye muligheder for virksomheder inden for procesindustrien, som fx et webbaseret, globalt samarbejde for udvikling og betjening. Simatic PCS neo er karakteriseret ved en sikker systemadgang over alle enheder, som understøtter HTML5 – uanset arbejdsopgave.

Simatic PCS neo V3.0 tilbyder et intuitivt, ensartet brugerinterface for alle applikationer (arbejdsopgaver). Systemet er opbygget af følgende softwaremoduler, som kan opsættes på en enkelt server eller flere:

  • Administration Console (AC)
  • Engineering Server (ES)
  • Monitoring & Control (M&C)
  • Process Device Manager (PDM)
  • Process Historian (PH)

Nyt, fleksibelt og levetidsorienteret licenskoncept

Sammen med Simatic PCS neo V3.0 introducerer Siemens et nyt, fleksibelt licens- og vedligeholdelseskoncept.

Udviklingen af IT-miljøer og tilhørende sikkerhedsudfordringer bliver til stadighed mere dynamisk, hvilket gør det vanskeligt for anlægsoperatører at drive anlæg langsigtet med en fuldt opdateret software til en rimelig pris.

Således vil alle anlæg med Simatic PCS neo få et unikt identifikationsnummer kaldet SID. Det unikke SID-nummer benyttes ikke kun i forbindelse med eventuelle licensændringer; men det er også grundlaget for en effektiv og måske endda forebyggende support. I tilknytning til SID-nummeret skal der tegnes en obligatorisk etårig vedligeholdelseskontrakt, som indeholder opdateringer, online-support, 15 timers teknisk support og licensopdateringer til Simatic PCS neo v3.1.

Hjælp til systemkonfiguration og bestilling

Al begyndelse er som bekendt svær, og derfor opfordrer vi alle til at kontakte undertegnede før en ordreafgivelse på et Simatic PCS neo system. Jeg vil gerne være behjælpelig med at finde den rigtige systemkonfiguration og hjælpe med generering af de påkrævede SID-numre (System Identification number).

Få mere info:

www.siemens.com/Simatic-pcs-neo

www.siemens.com/sios  – søg på 109772289

Simatic PCS neo også på YouTube

For yderligere info kontakt Technology Specialist Jens Norling Mathiassen Tlf.: 21 43 68 80

Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens?

Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.

Tilmeld dig her: www.siemens.dk/news

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S

Billeder & videoer

siemens, pcs neo, simatic

Send til en kollega

0.094