23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremtiden inden for lineære løsninger

APEX Dyna designer og producerer selv tandhjul, tandstænger og gear med geometrisk tolerance af alle dimensioner. Det giver højkvalitets transmissionsprodukter, der kan opfylde de krav, du stiller til dine applikationer.

Som én af de få producenter i verden, leverer APEX Dyna et komplet sæt af tandhjul og tandstænger, sammen med et planetgear på to arch minutter. Det vil sige, at gearet er næsten slørfrit.

Slørfrit er der ingen gear, der er. For hvis det er slørfrit, kan gearet ikke køre rundt.

Hør Poul-Henning fortælle mere om fremtiden inden for lineære løsninger...


Konfigurering af dit gear, tandhjul og tandstænger skal være nemt og hurtigt

Din tid er kostbar, derfor har APEX Dynamics udviklet et designværktøj, hvor du kan konfigurere dit gear, tandhjul og tandstænger inden for få minutter.

Alle standard gear leverer vi inden for 14 dage. Gearene er kompakte og enkle at montere på langt de fleste servomotorer.

Når du har konfigureret det du skal bruge, har du adgang til tegninger i flere filformater. Find designværktøjet på www.apexdyna.dk

 
Få en rundbordsløsning ved at kombinere dit APEX Dyna planetgear med en DC motor
Du kan få en færdig rundbordsløsning eller du kan lave din egen ved at kombinere et APEX planetgear med en DC motor eller en stepmotor fra Orientalmotor.

APEX Dyna planetgearet har en præcision ned til to arch minutter, og er derved næsten slørfri. Det betyder, at du med denne løsning får samme præcision som en færdig rundbordsløsning – nemlig 0,0036 grad.

Så ved at kombinere et APEX planetgear med en DC motor eller stepmotor, får du en væsentlig billigere løsning med samme nøjagtighed.


Vil du vide mere, så kontakt…

Har du brug for rådgivning, hjælper vi dig gerne med at finde den optimale løsning.

Kontakt Sabrina på 7312 1230 eller send en mail på sdh@eegholm.dk

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.032